Veikkauksen pelit

Seuramme on mukana VALOn (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry) ja Veikkauksen yhteistyössä, jonka kautta myös sinulla (18-vuotta täyttänyt) on mahdollista tukea seuramme toimintaa. 

Pelaamalla seuramme sivujen kautta Veikkauksen pelejä saat voittosi suoraan pelitillle, ja pystyt seuraamaan omaa pelaamistasi. Samalla tuet seuramme toimintaa, sillä seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuramme sivuston kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen. Pelaaminen onnistuu sekä tietokoneella, että mobiililaitteella.Kun pelaaja tallentaa seuramme sivun kautta avatun linkin ja pelaa sen kautta, niin seura saa automaattisesti palkkion kaikista pelatuista peleistä. 

Verkkokumppanuuden tavoitteena on tukea urheiluseuroja varojenhankinnassa, viestinnän kehittämisessä, sekä vastuullisuuden edistämisessä osana seuran toimintaa. 

Tee sinäkin päätös jo tänään ja lähde mukaan tukemaan seuramme toimintaa. Sivun vasemmassa reunassa välkkyvä Veikkauksen logo toimii linkkinä partnerisivustollemme.