Unelmaderby Futsal-liigan puolivälieriin

13.3.2017


FC Kemi saa vastaansa 18-19.3 klo 16 Sievi Futsalin Sievin Monitoimihallissa, Sievi FS, joka on myös hallitseva Suomenmestari ja kaksikertainen sellainen, kahden edellisen kevään ollessa näytöstä Sievin osalta. FC Kemi saa siis Pohjoismaiden kovimman luun heti kättelyssä vastaansa ja tämän otteluparin voittaja on myös erittäin vahvoilla veikattaessa uutta Suomenmestaria kaudelle 2017.

FC Kemin nuorille pelaajille tämä on suuri mahdollisuus ja heidän itseluottamustaan varmasti nostaa Sievin yrittäessä naarata omiin joukkoihinsa useampia FC Kemin junioreita playoffeja silmällä pitäen.

Tunnetta näistä otteluista ei tule puuttumaan. Siitä pitävät varmasti pelaajien ja yleisön ohella huolta Syvänkankaan ja Ansakadun kasvatit Sievin päävalmentaja Jani Paananen ja Huuskon veljekset. Nämä herrat ovat ottaneet jo pihapeleistä lähtien mittaa toisistaan, joten jännitystä ei tältäkään saralta tule puuttumaan.

FC Kemin kokoonpanosta tulevat loukkaantumisten vuoksi lähes varmuudella puuttumaan Lari Honkanen, Paavo Jokinen, Iiro Vanha ja Keijo Huusko. Sievi FS taas pääsee playoffeihin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

FC Kemin fanibussin lähtijämäärää rajoittaa valitettavasti Sievin pienehkö halli, mutta 25.3 klo 16.00 alkavassa ottelussa ja mahdollisesti 26.3 klo 18 pelattavassa toisessa FC Kemin ottelussa yleisölle löytyy varmasti riittävästi tilaa Tervahallin vetäessä jopa 700 katsojaa. Halli tulee Kemissä varmasti pursuamaan, joten varaa lippusi otteluun ajoissa.