FC Kemin Ville Uimaniemi lainalle Sievi Futsaliin 

13.8.2016

Hyvät esitykset U17 maajoukkue-ehdokasleirillä herättivät Sievin päävalmentaja Jani Paanasen mielenkiinnon Villeä kohtaan. Ville siirtyy nyt lyhyelle lainalla UEFA Cup Preliminääri roundille kahden edelliskauden Suomen mestari Sievi futsalin riveihin. 
FC Kemin U19 joukkue vahvistettuna muutamalla U21 pelaajalla kohtasi 12.8 pelatussa harjoitusottelussa Uefan turnaukseen valmistautuvan Sievi Futsalin, heidän kotikentällään Sievin monitoimihallissa. Ville pelasi ensimmäisen puoliajan FC Kemin riveissä ja toisen puoliskon kotijoukkueen riveissä. Villen otteet kokeneiden pelaajien ympäröiminä olivat lupaavia. 

Ottelu päättyi 6-2 kotijoukkueen voittoon. FC Kemin maaleista vastasivat Joni Lehosmaa ja Veeti Lepojärvi. Maalissa hyvän ottelun pelasi Marko Pirnes.

Valmentajien kommentit:
Ottelu oli kovatempoinen ja palveli molempia joukkueita. Juniorimme ovat selvästi kehittyneet monella mittarilla. Varsinkin 1 v 1 puolustaminen ja fyysinen kamppailuvoima alkavat jo muistuttaa miesten otteita. Myös pelillinen rohkeus kovasta prässistä huolimatta oli mennyt selkeästi eteenpäin. Vaikka vastassa oli Suomen mestari, joka pelasi viimeisen harjoitusottelunsa valmistautuessaan ensiviikolla alkaviin UEFA turnauksen peleihin.

Nuorten poikien otteet, tahto sekä taitotaso yhdistettynä muutamiin kokeneisiin pelaajiin antaa odottaa paljon tulevalta joukkueelta. Myhäilivät yhteen ääneen joukkueen valmentajat Markku Kalermo ja Kalle Huusko. Valmentajakaksikko oli myös erityisen tyytyväinen Villen lainasopimukseen ja halusi muistuttaa, että seurasta oli kuluneella viikolla neljä muutakin pelaajaa U17 maajoukkue-ehdokasleirillä esittämässä hyviä otteita. Pitää olla ylpeä tekemästämme työstä, kun 16-vuotias poika halutaan UEFA Cup peleihin vahvistamaan kokoonpanoa joukkueeseen, joka on voittanut kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta.