Meri-Lapin futiskesä hyvässä vauhdissa‏

29.5.2016

FC Kemi A - AC Oulu 26.5.2016
Kuvassa: Kapteeni Nico Mäki
FC Kemi A - AC Oulu 26.5.2016 Kuvassa: Kapteeni Nico Mäki

PS Kemi vankisti asemiaan kärkisijoilla Veikkausliigassa omakylän pojan Tuomo Könösen maalilla ja syötön tähän tarjoili FC Kemin kasvatti Joona Veteli. TP-47 on aloittanu kauden loistavasti ja on menossa vauhdilla kohti Ykkösdivisioona. Sielläkin suuressa roolissa ovat FC Kemin kasvatit. 

 

FC Kemin nimissä pelaavat, PS Kemin ja FC Kemin A-juniorit voittivat viikolla AC Oulun puhtaasti 2-0 ja johtavat puhtaalla pelillä A-junioreiden ykkösdivisioonaa. 

 

Puolivuotta yhdessä ollut FC Kemi P01-02 kaatoivat molemmat paikallisvastustajat C-junioreissa ja B-junioreissakin pojat ovat esittäneet yllättävän kypsiä otteita vanhempia joukkueita vastaan. 

Edustusjoukkueessa seuramme A- ja B-juniorit ovat pelanneet ennakkoluulottomasti ja nyt voi jo todeta kuinka oikea ratkaisu tulevaisuuden kannalta oli luopua B-junioreiden ykkösdivisioonasta ja tarjota pojille miesten kolmosdivisioona pelejä, jotta kehitys pysyy oikealla tasolla.

Seuramme A- ja B-junioreista on kehittymässä alueelle todella lupaavia pelaajia, joten toivotaan, että pojat jaksavat nyt tehdä todella paljon töitä ja tavoitella Kemissä tarjolla olevia Veikkaus- ja Futsaliiga paikkoja. 

 

Toivottavasti Meri-Lappilainen jalkapalloilu voi nauttia koko kesän tämän kevään kaltaisesta menosta.