FC Kemi taipui jatkoajalla.Tampereen Peli-Pojat oli maalin vahvempi Pirkkahallissa.

23.11.2015

Lähde: Pohjolan Sanomat
Urheilu 22.11.2015 klo 20:37 Tapani Juusola

FC Kemi joutui neljännen kerran tällä kaudella jatkoajalle/rangaistuspotkukilpailuun futsal-liigassa, ja joutui taipumaan kolmannen kerran. Tällä kertaa Tampereen Peli-Pojat-70 oli vahvempi kotikentällään Pirkkahallissa lukemin 3-2.

FC Kemi on hävinnyt varsinaisella peliajalla vain yhden ottelun, ja on sarjassa hienosti neljäntenä. - Tämäkin piste oli hyvä suoritus meiltä. Meillä oli neljä ensikertalaista kokoonpanossa ja pystyimme nousemaan kahdesti tasoihin, vaikka viimeinen silaus jäikin puuttumaan, FC Kemin valmentaja Kalle Huusko totesi. Huusko harmitteli ensimmäistä takaiskua heti ensimmäisellä minuutilla. - Meillä sattui pieni lapsus, ja kotijoukkue pääsi tekemään maalin 14 sekunnin pelin jälkeen. Hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan tasoitusmaalin tekeminen on vaikeaa. FC Kemi kuitenkin nousi tasoihin toisella jaksolla kun Joona Veteli onnistui Keijo Huuskon syötöstä. Enempää maaleja varsinaisella peliajalla ei nähty, mutta jatkoajalla alkoi tapahtua. Ensin PP-70 meni johtoon rangaistuspotkusta, mutta FC Kemi vastasi heti seuraavalla minuutilla. Nyt Samuli Lätti maalasi Huuskon passista. Mutta tamperelaiset kuittasivat vielä samalla minuutilla, ja ottivat kaksi pistettä. - Ensikertalaisista Ville Taramaa pelasi maalissa erinomaisen pelin. Ville Uimaniemi, Valtteri Vainionpää ja Vesa Lilja saivat kaikki roolia ja pelasivat hyvin. Meiltä löytyy joukkueesta nyt laajuutta, Huusko iloitsi.

Ensi lauantaina FC Kemi kohtaa kotonaan sarjakärki Someron Voiman, joka on kauden yksi yllättäjistä. Joukkueen riveissä pelaa myös jalkapallon puolelta RoPSista tuttu SM-hopeamies Mostagh Yaghoubi. Ottelu alkaa Tervahallilla kello 15.