Seuramme 95-juhlavuoden jalkapallokauden päättyminen ja samanaikaisesti uuden alkaminen

25.10.2015

Ensimmäisen ja samalla läpimurtokauden Veikkausliigassa pelannut seuramme kasvatti Joona Veteli päätti kauden Jaron riveissä tappioon Viekkausliigan voittanutta SJK:ta vastaan.
Seurassamme Futsal B -junioreiden Suomen-Mestaruus pronssia saavuttanut ja myös jalkapallon edustusjoukkkueeessamme pelannut Harri Nykänen sai päättää kautensa Veikkauslliiga hopea-mitali kaulassa.

Miesten päättäessä jalkapallokautensa aloittaa seuramme kasvatti Luiyi Laguerre oman jalkapallokautensa Tähtitarhassa. Luigi tavoittelee siis kasvattiseuramme edelleen laajenevaan Veikkausliigassa pelanneiden pelaajien listalle. Toiveissa olisi myös kasvattiemme otteiden herättävän mielenkiintoa maajoukkueessa. Onhan seurastamme kasvanut jalkapallon A-maajoukkueeseen Juha Pasoja, Keijo Huusko ja Anssi Jaakkola. Futsal-maajoukkueessa ovat esintyneet Juha Pasoja ja Keijo Huusko. Unohtamatta lukuisia nuorisomaajoukkue pelaajia, joiden joukkoon Luigilla on nyt mahdollisuus päästä. Luiyi Laguerren talviharjoitteluun kuuluu isona osana myös Futsal jalkapallon ohella kuten lähes kaikilla seuramme junioreilla on kuulunut, Joona Veteli tästä viimeisimpänä esimerkkinä.