Zadar Kroatia 30-31.8.2015

31.8.2015


Zadar Kroatia 30-31.8.2015
 

Aamu klo 9.00 läheinen pelikenttä ja Mico Martic vetämässä FC Kemin U17 joukkueelle aamuharjoittelua, joka sisälsi taktisia pelin avaamisharjoitteita. Pienen lepohetken jälkeen jatkoimme Mico Maticin pitämällä luennolla erikoistilanteista, joita harjoittelimme hetken päästä läheisellä kentällä käytännössä. Oli pojille ainutlaatuista päästä Suomen maajoukkueen päävalmentajan vetämiin harjoituksiin useammaksi tunniksi. Pojat ottivat kaiken tiedon hienosti vastaan ja oli hieno huomata kuinka helposti pojat ottivat vastaan uusia harjoitteita. Tämä oli tosin jo toivottavaa sillä olimme keskustelleet Micon kanssa minkälaisella taktiikalla haluamme pelata ja mitä voisimme pelissä parantaa harjoitusten kautta. 

Kaksi harjoitetta ja yksi luento yhteensä 2.5 tuntia lisää tietämystä futsalista. Harjoitusten jälkeen kutsuimme vielä Mico Marticin luentosaliin kiittääksemme leirin annista ja ojentaaksemme hänelle FC Kemin pelipaidan muistoksi antoisasta vierailustamme Zadarissa. 
 

Loppupäivän pojat viettivät ansaittua vapaata tutustuen Zadarin tarjoamiin nähtävyyksiin ja tietysti uimiseen. 

Elokuun viimeinen aamu valkeni pojille jälleen aurinkoisena, mutta ei vapaalla, kuten he olivat kuvitelleet. Tylsistyneet valmentajat olivat edellisenä iltana keksineet vielä yhteisen taktisen harjoitteen läheiselle kentälle. Kävimme vielä yhdessä läpi edellisenä päivänä saamiamme neuvoja erikoistilanteiden suhteen ja annoimme pojille mahdollisuuden vaikuttaa niihin myös itse.

Klo 11 jälkeen koitti pojille kaivattu vapaapäivä. Pojat pääsivät nauttimaan Zadarin rannoista ja auringosta ilman huolen häivää.

 

Uskomatttoman hieno reissu Zadarin lämmössä kohtaa päätöksen ja aamulla koittaa taival kohti Suomea reppu täynnä uusia ideoita ja pokaleita. Reissu on ollut todellinen menestys ja jokaisen uhratun minuutin ja euron arvoinen. Jälleen tulee todennetuksi, että elämässä rahan sijasta kannattaa hankkia kokemuksia. Erityisen lämmöllä muistelemme iltaa, jonka vietimme Marko Simurinan perheen tilalla. Mahtavassa piharakennuksessa söimme todella hyvää paikallista kalaa ja muita herkkuja. Pöytäseurassa eivät jutut loppuneet Lucio Solazzin, Roberto Osimanin, Matia Dulvatin ja Mico Marticin pitäessä puheita. Tästä illasta ja kaikesta muusta vielä iso kiitos Mico Marticille.

 

Reissun saldoa:

- seitsemän kansainvälistä ottelua 

- neljä pallollista harjoitetta

- kuusi luentoa

- kolme pelaajaa U17- tähtikentälliseen

- U-17 sarjan Fair Play- palkinto

- U-17 sarjan voitto

- U-17 sarjan paras pelaaja

- Aurinkoa, kansainvälistä kokemusta ja uusia futsalystäviä

 

Tomorrow Futsal is in Kemi!