FC Kemin B-juniorit ottivat toisen voiton

12.8.2015

FC Kemin B-juniorit ottivat toisen voiton


FC Kemi  4 - 0 Tervarit-j
Paavonkari 11.8.2015

 

FC Kemin B-juniorit voitti Tervarit-j puhtaasti 4-0. Vielä arvokkaamman voitosta tekee se, että kyse on  Tervareiden ensimmäisestä tappiosta tällä kaudella, ja olihan vastustaja sarjakärkikin tähän iltaan asti.

Peli oli tasaista vääntöä noin ensimmäiset 10 min, jonka jälkeen FC Kemi otti ohjat pelissä. 14 min oli pelattu, kun hienon syöttelyn jälkeen Eetu Alajärvi syötti, Henri Montonen plokkasi puolustajan  ja Aleksi Isomäki oli maalivahdin kanssa kahden, tulostaululle 1-0 ja pelin käännekohta oli siinä.

24 min kohdalla Eetu Alajärvi varmisti tulostaululle 2-0 todella kovan prässäyksen päätteeksi Vesa Liljan syötöstä. Tervareitten pelaajat ei pystyneet murtamaan prässiä oikeestaan koko ensi puoliajalla ollenkaan.

Toinen puoliaika oli jatkumoa jo pelatulle ja paine Tervareitten päässä kasvoi jatkuvasti,näytti että vastustajan pohkeissa alkoi todella painaa pelin fyysisyys ja kova tempo,

60 min kohdalla kentälle tullut Luiyi Laguerre (2001 syntynyt), tuli todella hyvin peliin, haastoi puolustajia  ja vei topparin lopulta täysin kahville, syötti Aleksi Isomäen läpi. Pelikellon näyttäessä 67 min peli oli 3-0. 

Lopullisen niitin arkkuunsa vieraat saivat ajassa 72 min kun Aleksi Isomäki varmisti tulostaululle lukemat 4-0, ja tämän jälkeen jäätiinkin odottamaan enään päätösvihellystä.

Vaikka vain muutamat on mainittu nimeltä, niin kaikki aloituksessa olleet ja vaihdosta kentälle tullee olivat tänään onnistujia. Puoluslinja on ollut rautaa kahdessa viime pelissä ja koko ajan parantaa. Koko kentän prässi kestää tätä nykyä  80 min ja vastustaja riisuttiin tänään täysin aseista.

FC Kemin maaleista vastasi Aleksi Isomäki 3 ja Eetu Alajärvi 1


FC Kemi kiittää kotiyleisöä ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Tornion Länsirannalle su 13.9.2015 klo 13:30, joilloin FC Kemi kohtaa Jipon kotikentällään.