FC Kemin edustuksen otteluista

16.5.2015

FC Kemin edustuksen otteluista

 

25.4. Spartak - FC Kemi            6-3 (1-0)
 

Paljon poissaoloja ensimmäisestä sarjapelistä ja tuloksena tappio. Peli alkoi meidän selkeällä hallinnalla, mutta Spartak rankaisi lähes ensimmäisestä hyökkäyksestään pelin 15.minuutilla. Toisella jaksolla puolustuspelin epävarmuus päästi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon, kunnes Ville Parkkila ja Do Khupeh nostivat FC-n lähelle 3-2 tilanteeseen. Jälleen kuitenkin huonot ratkaisut puolustuspäässä jatkuivat ja Spartak teki vielä kolme maalia, joista kaksi viimeistä yliajalla. Ville Juvonen nosti vielä FC-n mukaan 4-3 maalillaan, mutta sekään ei muuttanut pelin kulkua.

 

9.5. KTU - FC Kemi                     0-4 (0-1)
 

Toisessa pelissä sarjanousija KTU oli hieman vaikeuksissa koko pelin ajan ja FC Kemillä oli useita paikkoja kaunistella loppunumeroita vieläkin suuremmiksi. Lukuisia vastahyökkäyksiä tuhlattiin, mutta toki voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna. Keskikentän roolitus ei toiminut kuten olisin toivonut ja siihen on mietittävä muutoksia. Maalit menivät kaikki eri pelaajille Joni Lehosmaa 0-1, Tommy Torvikoski 0-2, Jimmy Vettainen 0-3 ja Mikko Lapa-aho 0-4.

 

13.5. OPS-ak - FC Kemi             1-2 (1-0)
 

Tiukka vääntö Castrenin vesisateessa. OPS-akatemia oli vahvistunut useilla OPS-edustuksen pelaajilla ja olikin vastahyökkäyksissään vaarallinen. Helpohkon 1-0 maalin jälkeen FC Kemi vei pääosin peliä, mutta vasta toisella jaksolla saatiin tarvittavat maalit aikaiseksi. Tommy Torvikoski osui vaparista ja Jimmy Vettainen sinetöi voiton 7 minuuttia myöhemmin 58.minuutilla. Keskikentän roolitus toimi paremmin moottorinaan loistopelin pelannut Joni Lehosmaa. Puolustuksen kuningas oli FC Kemin riveihin palannut Henri Halvari.

 

16.5. FC Kemi - ORPa                 1-1 (1-1)
 

Sarjan yksi ennakkosuosikeista ORPa kohdattiin ensimmäisessä kotiottelussa ja tasainen vääntö päättyi ehkä pelin kulkuun nähden oikeutetusti 1-1. Harmittavasti vieraat pääsivät johtoon jo pelin 9.minuutilla linjan taakse suunnatun purkupallon tavoittaessa ORPan hyökkääjän. Tilanteessa tapahtui juuri se mistä ennen peliä varoiteltiin. Topparit joutuivat juoksukilpaan omaa maalia kohti. Onneksi saatiin tasoitus jo ensimmäisellä jaksolla, kun Ville Juvosen syötöstä läpipäässyt Tommy Torvikoski viimeisteli kauden kolmannen maalinsa. Toisella jaksolla kummallakin oli paikkansa FC Kemin tuhlatessa ehkä kuitenkin niistä vaarallisimmat. Vieläkään en ole tyytyväinen tiettyihin rooleihin ja niihin täytyy miettiä muutosta.