Tuomo Saarelasta FC Kemin uusi Junioripäällikkö

8.2.2015

Tuomo Saarelasta uusi juniori päällikkö
 

Tuomo aloitti seuramme uutena junioripäällikkönä. Tuomo toimii linkkinä seurajohdon ja valmennuspäällikön sekä juniorijoukkueiden välillä. Aluksi tehtäviin kuuluu varmistaa, että kaikki joukkueet toimivat, seurassa asetettujen  tavoitteiden mukaisesti, kaikissa toiminnoissaan, sekä opastaa joukkueiden vastuuhenkilöitä tehtävissään. Tuomo on pelannut seuramme junnuissa sekä miehissä jalkapalloa, tervetuloa uusiin haasteisiin mukaan.

 

Seuramme FC-88 Kemi ry on mukana Spl:n Laatuseura hankkeessa. hankkeessa on kolme tasoa, joista on tarkoitus täyttää kaksi ensimmäistä, syksyyn mennessä ja kolmas vaihe, sarjakauden alkaessa 2016

Lyhyesti tämä tarkoittaa, että seura on ns. sertifoitu laatujärjestelmä seuraksi, johon kuuluu siis kolme eri vaihetta, joissa käydään läpi hallinto,urheilutoiminta sekä viestintä ja markkinointi asiat. Kaikki toiminta ja ohjeistus tulee löytyä seuran sivuilta ja olla kaikkien seurassa toimivien nähtävillä. Asiakirjat on dokumentoitava kahteen eri sähköiseen tallennukseen, sekä myös paperiversiona varmaan paikkaan. kaikkia asioita seurataan ja tehdään jatkuvaa parannustyötä päivittäen niitä ohjeisiin.

 

Seurassamme otetaan virallisesti käyttöön, uusien toimijoiden kohdalta viranomais rekisteri käytäntö varmistamaan soveltuvuus nuorten kanssa työskentelemiseen. (Käytäntö tulee SPL:n  ohjeistamana viralliseksi 2016)

Kemissä 8.2.2015
Timo Berg, Puheenjohtaja