U-20 Futsal-Liiga huipentuu lauantaina Espoossa

30.1.2015

U-20 Futsal-Liiga huipentuu lauantaina Espoossa
 

Tällä kaudella ensimmäistä kertaa järjestetty U-20 Futsal-Liiga huipentuu lauantaina Keski-Espoon liikuntahallissa pelattavaan lopputurnaukseen. Kaikkiaan liigassa oli mukana 10 joukkuetta, joista lopputurnaukseen selvisi neljä parasta joukkuetta: A-lohkosta EPS Pantterit (Espoon Palloseura) ja EBK-A (Esbo Bollklubb) sekä B-lohkosta FC Kemi ja Härmä Futsal (Hämeenlinna).

Pohjoissuomalaista futsal-osaamista lopputurnauksessa edustava FC Kemi on liikkeellä nuorella joukkueella, jossa on peräti kolme -99 syntynyttä pelaaja. Liigan vanhin ikäluokka on -95 syntyneet. Futsal Ykkösessäkin kunnostautuneet Tatu Kujanpää, Jimmy Vettainen ja Samuli Lätti ovat FC Kemin ainoat pelaajat kyseisestä ikäluokasta. Suomen mestaruutta tavoittelevasta joukkueesta ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi Paavo Jokinen ja Topias Wiena. Lisäksi puuttuu liigajoukkue FF Jaron mukana oleva Joona Veteli.

FC Kemi kohtaa lauantaina klo 13.00 pelattavassa välierässä B-lohkossa toiseksi sijoittuneen EBK-A:n. Molemmat joukkueet kokivat alkulohkossa ainoastaan yhden tappion. FC Kemi keräsi alkulohkosta 19 pistettä (6-1-1, maaliero 38–22) ja EBK-A 17 pistettä (5-2-1, maaliero 50–33). On selvää, että yksipäiväisessä turnauksessa pienet marginaalit ratkaisevat ja mieliäkseen finaaliin on joukkueen oltava hereillä välierän ensisekunneista alkaen.

Turnausohjelma:

Klo

Kotijoukkue

Vierasjoukkue

11.00

EPS Pantterit (A1)

Härmä (B2)

13.00

FC Kemi (B1)

EBK-A (A2)

16.00

Pronssiottelu

 

18.00

Finaali