FC Kemi saa vieraita Helsingistä

18.12.2014


FC Kemi saa vieraita Helsingistä

 

Futsalin Ykkönen 2014–2015 saavuttaa viikonloppuna puolivälin krouvin, kun ensimmäinen sarjakierros pelataan päätökseen. Kyseessä on samalla vuoden 2014 viimeinen sarjakierros.

Sarjanousija FC Kemillä on siis enää yksi joukkue kohtaamatta tämän kauden Ykkösessä. 10 ottelusta joukkue on napannut kahdeksan voittoa ja kaksi tasapeliä. Lauantaina tätä tappiottomien ottelujen putkea yrittää katkaista helsinkiläinen Zenith, joka majailee sarjataulukossa kuudentena, 10 pisteen päässä sarjaa johtavasta FC Kemistä. Zenith on rutinoitunut Ykkösen joukkue, joka sijoittui sarjassa toissakaudella seitsemänneksi ja viime kaudella kuudenneksi.

Viime viikonlopun levännyt kotijoukkue saa esittää kotiyleisön edessä parastaan, mikäli mielii jatkaa tappiotonta putkeaan myös lauantaina. Vierasjoukkue Zenith on osoittanut olevansa vaikea voitettava Ykkösessä, sillä joukkue on pelannut jo seitsemän ottelua tappioitta. Helsinkiläiset ovat kärsineet ainoat tappionsa lokakuussa, häviten sarja-avauksessa Ruutupaidoille ja kolmannella kierroksella PJK:lle. Lopuista kahdeksasta ottelusta joukkue on kerännyt 16 pistettä (4 voittoa ja 4 tasapeliä). Viime viikonloppuna joukkue joutui pettymään kotiottelussaan Vehmaisten Urheilijoita vastaan, joka nousi 1-1 tasapeliin ottelun viimeisellä minuutilla. Zenithin edellinen vierasottelu kertoo helsinkiläisten vahvuudesta kuitenkin enemmän, sillä joukkue murskasi sarjakolmosen Loiskeen peräti 5-0.

Viime viikon cup-ottelussa oululaista MBKU:ta vastaan varamiehinen kotijoukkue ei esiintynyt kummoisesti, mutta teki tarvittavan ja nappasi lopulta voiton. Nyt valmentaja Kalle Huuskolla on jälleen kaikki pelaajat käytettävissä, joten joukkueen on palattava omalle tasolleen.

FC Rauman kohtaava vaasalainen Ruutupaidat hengittää sarjataulukossa FC Kemin niskaan ainoastaan kahden pisteen päässä, joten vain voitto Zenith-ottelusta riittää varmuudella siihen, että FC Kemi lähtee vuoteen 2015 ja toiselle sarjakierrokselle kärkipaikka hallussaan.

FC Kemi – Zenith lauantaina 20.12.2014 klo 15.00 Kemin Tervahallissa!