FC Kemi vuoden viimeiselle vieraskiertueelle Ykkösessä

4.12.2014

FC Kemi vuoden viimeiselle vieraskiertueelle Ykkösessä

 

Seuraa kärkikamppailua FC Rauma – FC Kemi livenä 6.12.2014 klo 15.00 alkaen!

FC Kemin minibussin mittari kääntyy jälleen uusille tuhatluvuille, kun futsalin Ykköstä kahdeksan kierroksen jälkeen johtava edustusjoukkue starttaa kahden ottelun vieraskiertueelle. Tällä kertaa joukkue matkaa kohti Satakuntaa. Lauantaina joukkue kohtaa FC Rauman ja sunnuntaina vastassa on Pori Futsal. Ensimmäinen sarjakierros 12 joukkueen Ykkösessä lähestyy loppuaan ja kyseessä onkin FC Kemin viimeiset vieraspelit tämän kalenterivuoden puolella.

Itsenäisyyspäivän vastustaja, FC Rauma on tasaisessa Ykkösessä kolmantena ainoastaan kolmen pisteen päässä FC Kemistä. Ykkösen kaudella 2012–2013 voittaneet raumalaiset putosivat viime kauden päätteeksi kivenkovasta liigasta. Joukkue haluaa varmasti takaisin liigaan ja on luonnollisesti yksi vahvimmista ennakkosuosikeista nousemaan. FC Rauma aloitti sarjan kahdella tasapelillä, mutta on sen jälkeen ollut vahva kärsien ainoastaan yhden tappion (2.11. FC Rauma – Zenith 2-3).

FC Rauma tekee loistavaa työtä futsalin näkyvyyden lisäämiseksi, sillä joukkue tarjoaa Youtube-kanavallaan ottelun suorana ja vieläpä selostuksen kera. Mikäli et siis pääse paikanpäälle, etkä saanut kutsua Linnan juhliin, nauti lauantaina klo 15.00 alkavasta Ykkösen kärkikamppailusta klikkaamalla ottelua alla olevasta linkistä:

https://www.youtube.com/user/FCRaumaFutsal  

Sunnuntaina Porin urheilutalolla FC Kemiä isännöi keskikastissa kymmenellä pisteellä majaileva futsalin erikoisseura Pori Futsal. Viime kaudella Ykkösessä kahdeksanneksi sijoittuneet porilaiset ovat pelanneet monta tasaista ottelua, joista muun muassa Satakunnan derby FC Raumaa vastaan päättyi 3-2 tappioon. Joukkueen saldo kolmesta kotiottelusta on voitto, tasapeli ja tappio. Vieraissa Pori Futsal on onnistunut voittamaan SC Riverballin ja LoPSin, jotka olivat hankalia vastustajia FC Kemille.

FC Kemi pääsee vieraskiertueelle parhaalla miehistöllään. PJK-ottelun huilaamaan joutuneet U20-pelaajat ovat myös mukana. Kotiyleisön edessä voitosta voittoon edenneen joukkueen vierassaldo on neljän ottelun jälkeen kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Kaksi kovaa peliä on varmasti luvassa, mutta joukkue on osoittanut olevansa iskussa ja lähtee hakemaan pisteitä kotiin tuomisiksi.


Viikonvaihteen jälkeen pelit jatkuvat Futsal Cupilla, jossa FC Kemin vastustajaksi saapuu MBKU Oulusta. Ottelu pelataan Kemin Tervahallilla ke 10.12.2014 klo 19:30.