FC Kemin vieraskiertueelta kaksi voittoa

23.11.2014

FC Kemin vieraskiertueelta kaksi voittoa.
 

Perjantaina iltana FC Kemi kaatoi AS Moonin 3-6 Raahessa. Otteluun lähdettiin kahdella vaihtopelaajalla ja tarkoituksena oli säästellä menohaluja lauantain ykkösen otteluun. Suunnitelmat muuttuivat kotijoukkueen saadessa pelin tasoihin 3-3 ja FC Kemi joutui kiristämään ruuvejaan vielä loppuhetkillä. Voittajasta ei lopulta  ollut epäilystä, vaikka kotijoukkue taisteli hienosti kotiyleisön antaessa pelaajilleen lisäpuhtia. Ottelussa Tatu Kujanpää teki tärkeitä torjuntoja pelaajien siirtäessä ajatuksiaan jo lauantain peliin. FC Kemi pääsi siis Suomen Cupissa 3. kierrokselle ja vastustaja selviää 1.12. pidettävässä arvonnassa.

Lauantaina FC Kemi kohtasi Lapo-90 Lapualla. Ottelu alkoi jo klo 13, joten hyvät unet olivat tarpeen joukkueen yöpyessä Seinäjoella. Ottelu alkoi FC Kemin osalta terävästi ja 0-2 oli taulussa jo muutaman minuutin jälkeen. Kotijoukkueen maalivahti terästäytyi tässä vaiheessa ja oli ohittamaton seuraavat 20 minuuttia. FC Kemi loi maalipaikkoja tasaiseen tahtiin, mutta aina vain vastustajan uhrautuva puolustus veti pidemmän korren. Puoliajalle mentäessä kotijoukkue onnistui vielä kaventamaan ottelun 1-2 tilanteeseen. Puoliajalta kentälle asteli kurinalainen FC Kemi eikä kotijoukkue löytänyt lääkkeitä nuorten lahjakkuuksien nujertamiseksi. FC Kemi marssi 2-7 voittoon varsin mallikkaalla esityksellä.

Valmentaja Kalle Huuskon kommentit viikonlopusta: Perjantaina hoidettiin peli vaikka helpommallakin olisi voinut voiton hakea, mutta kokemuksia juniorimme taas saivat. Lauantaina pelasimme kurinalaisesti ja voitontahto oli kovaa luokkaa. Kävellessämme esittelyyn kuului yleisöstä meitä imarteleva kommentti: ”Ei voi olla noin nuori joukkue ykkösen kärjessä!” Kyllä voi, oli joukkueen vastaus pelissä. Viikonlopusta jäi mieleen Tatu Kujanpään hienot esitykset ja kun vielä tiedämme kotona odottavan kaksi huippu vireessä olevaa maalivahtia niin hyvältä näyttää maalivahti osasto. Viiden vuoden määrätietoinen työ on vienyt meidän nuoret pojat Suomen huipulle. Akatemia johtaa kakkosdivisioonaa, edustus ykköstä ja B-juniorit omaa sarjaansa. Mielenkiinnolla odotan ensi lauantaita kun aloitamme U-20 liigan kotiturnauksella. Tulkaapa kaikki katsomaan lauantaina U-20 liigaa ja päivän päätteeksi edustus kohtaa sarjan kärkipään joukkueen PjK:n.

Pohjolan Sanomat : FC Kemi jatkaa tappiotonta taivalta Futsalissa
Pohjolan Sanomat: Video-kooste ottelusta FC Kemi Akatemia - Santa Claus Futsal

U-20 Liiga turnausohjelma la 29.9.2014, Tervahalli
* klo 10:00 Ilves FS U20 - FC Kemi U-20
* klo 11:45 Leki-Futis FS - Sievi Futsal
* klo 13:30 Ilves FS U20 - Sievi Futsal
* klo 15:15 Leki-Futis FS - FC Kemi U-20