FC Kemillä voittoisa sunnuntai

27.10.2014

FC Kemillä voittoisa sunnuntai
 

Päivän aloittivat B-juniorit, jotka ottivat mittaa toisistaan. Musta joukkue voitti päivän molemmat ottelut ja valkoinen joukkue pelasi erinomaiset ottelut. FC Kemin valkoinen joukkue piti pihdeissään viimeiseen asti viimekauden suomenmestari P99 HauPaa. B-junioreiden otteet olivat muutenkin yleisön mieleen ja toimi hyvänä lämmittelynä illan h-hetkeen.

 

Itse illan päätapahtumassa FC Kemin edustus voitti Vehun 15-1. Pelin tulos kertoo kaiken; FC Kemin pelaajat olivat nopeita, taitavia ja päättäväisiä. Valmennusjohdon tekemät kenttämuutokset olivat tuoneet selvästi uusia tuulia peliin. Kahden ensimmäisen kentän peli sujui kiitettävästi eikä kolmannen puhtaasti A-junioreista koostuvan kentän pelistäkään löytynyt moitittavaa. Ottelun alussa VeHu prässäsi hurjalla vauhdilla ja oli vain ajan kysymys milloin jommassa kummassa päässä maali nähtäisiin. Ensimmäisen jakson maalissa hyvin pelannut Tatu Kujanpää hoiti vierasjoukkueen muutamat paikat mallikkaasti.  Hienojen torjuntojen saattelemana FC Kemi innostui laittamaan sellaisen show’n Tervahallille pystyyn, että lähes 180 katsojaa ei malttanut istuallaan pysyä. Hallissa oli kerta kaikkiaan hieno tunnelma ja katsojat saivat ihailla alueen parhaiden pelaajien otteita kentällä.

Valmentaja Kalle Huuskon kommentit ottelusta: Lupasimme taitoa, intohimoa ja maaleja. Kaikkea tätä oli päivä täynnä. Aamulla minulle jo valkeni mitä on taas saatu aikaan. B-junioreiden otteet vakuuttivat minut, että hieman uudistettu tyylimme pelata futsalia on seurallemme se oikea. Illan ottelussa mätettiin maaleja oikein urakalla ja muutama niistä oli todellisia klassikoita. Henri Lousteen ”rauhalliset sijoitukset” ja Iiro Vanhan pujottelu läpi kentän ei jättänyt varmasti ketään kylmäksi. Pelaajien vanhemmat ja uudet pelaajien alut ihailivat joukkueen otteita kentällä.

Itse pelissä olimme laittaneet kentälliset uusiksi ja pelasimme lähes koko ottelun kolmella kentällä. Vastustaja oli fyysinen ja nopea ja saikin luotua pari riistoa ottelun alussa. Olimme huolellisia ja keskittyneitä ja maltoimme odottaa paikkaa iskeä. Muutaman minuutin jälkeen loimmekin jo vahvoja vastahyökkäyksiä ja pallo alkoi löytämään tiensä maalin perukoille. Nyt maaliteko ongelmista ei ollut tietoakaan ja kentälliset toimivat hyvin. Tyytyväinen olen myös kolmannen kentän toimintaan, jossa nuorukaiset pienen alkujännityksen jälkeen pelasivat hyvällä tasolla. Hieno päivä ja hienot tulokset, tästä on hyvä jatkaa kaikkien joukkueiden. Muistutuksena vielä FC Kemi osallistuu 12 joukkueen voimin futsal sarjoihin tämän kauden aikana. Viitisen vuotta sitten perustimme ensimmäisen juniorijoukkueen futsaliin. Eipä ihme, että hallin katsomo täyttyy yleisöstä, sillä olemme me kaikki melkoisen perheen rakentaneet FC Kemin ympärille.