Supersunnuntai Tervahallilla 26.10.2014

25.10.2014

Supersunnuntai Tervahallilla 26.10.2014

 

Huomenna mennään Tervahalliin, Tervahalliin, Tervahalliin. Huomenna mennään Tervahalliin koko päiväksi.

Su 26.10 on Tervahallilla taitoa, intohimoa ja nuoria lahjakkuuksia pelaamassa Futsalin B-junioreiden piirinsarjaa, jonka FC Kemi on voittanut kolmena perättäisenä vuonna. Pelit alkavat klo 9.45 FC Kemin mustan ja valkoisen keskinäisellä koitoksella, seuraavat FC Kemin pelit klo 16 ja 17:15.

Hienon futsalpäivän päättää FC Kemin edustus ykkösen ensimmäisellä kotiottelulla Kemissä Vehmaisten Urheilijoita vastaan. Ottelu alkaa klo 19:15. FC Kemin edustus on aloittanut sarjan hienosti kotivoitolla ja vierastasurilla. Nyt kotijoukkueelta odotetaan kotiyleisön edessä vauhtia, maaleja ja pisteitä.  Edellisissä peleissä ei maaleilla ole mässäilty ja tämä kertoneekin miesten ykkösdivisioonan tasosta.

Kotijoukkueen rosterista puuttuvat Juho-Teppo Berg ”olkapää vamma”, Ville Taramaa ”nilkka vamma” ja Jani Kähkönen ”armeija”.  Edellisessä kotiottelussa Tornion Putaanhallilla oli toistasataa katsojaa, joten kotiluolassa tunnelma on varmasti korvia hivelevä.

Kotijoukkueen tehopelaajan viimepeleissä toiminut Samuli Lätti on luvannut tarjoilla kotiyleisölleen kynämäisen tarkkoja laukauksia ”syöttöjä” kohti vastustajan maalia. Pystyykö Joona Veteli pitämään vastustajat kurissa se selviää huomenna Tervahallilla?

Lauantaina klo 13 Tervahallilla voi käydä katsomassa 2.divisioonaa FC Kemin joukkueiden kohdatessa paikallismatsissa Akatemia Vs  Monaco. Peli alkaa La klo 13, FC Kemin Akatemiassa pelaavat alueen nuoret toivot. Monacosta voin katsella PS Kemin ykköseen nostaneiden kemiläisten pelaajien otteita. FC Kemi samalla onnittelee PS Kemiä noususta ykkösdivisioonaan.