Jalkapallokoulu alkoi iloisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa

2.6.2010

Jalkapallokoulu alkoi iloisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa

Vihdoin koitti ke 2.6.2010 ja monen lapsen unelma näki päivänvalon kun Karihaarankentälle vilisti reilun sadan lapsen kengänjäljet. Ensimmäinen Jalkapallokoulutapahtumamme alkoi iloisissa tunnelmissa auringon hymyillessä taivaalla.

Alkuihmetyksen jälkeen osallistujat löysivät omat joukkueensa ja pääsivät tutustumaan jalkapallon ihmeelliseen maailmaan. Tutustumisretkellä kokeiltiin erilaisia leikinomaisia jalkapalloharjoitteita, askellusharjoitteista Gruyffin käännöksiin ja syöttöharjoituksista loppupeleihin, saattoipa siellä joukossa jopa ”peli-karhukin” nukkua.

Osa mukana olleista oli jo vanhoja konkareita, jolloin palloon oli ehditty tutustua jo pihaleikkien yhteydessä, joukossa oli jopa sellaisiakin jotka olivat ehtineet harrastaa jalkapalloa aikaisemmin seuratasollakin. Osa teki puolestaan jalkapallon kanssa ihan uutta tuttavuutta. Kaikki osallistuivat kuitenkin samalta viivalta ja jokainen touhusi oman jalkapallokoulusta saadun pallonsa parissa ohjaajien neuvoessa vieressä.

Jopa meidän aikuistenkin täytyi lopulta vakuuttua siitä, että hauskaa lapsilla tuntui olevan, sillä sen verran vakuuttavasti he asiasta kommentoivat, kun FC-88 Kemin junioripäällikkö Kalle Huusko heille jutusteli. Lopuksi arvotut juomapullotkin löysivät onnellisesti uudet kotinsa Rasmus Kaniinin ja Afsal Rizvin kotoa, Suomen maajoukkueessa ja Norjassakin ammattilaispelaajaurasta nauttineen Keijo Huuskon toimiessa onnettarena.

 

Faktaa & tulevaa….

* Ilmoittautuneiden määrä ke 2.6.2010 : 125

* Uusia ilmoittautujia otetaan vastaan läpi kesän… ilmoittautumislomake löytyy jalkapallokouluosiosta.

* Seuraava jalkapallokoulutapahtuma  ke 9.6.2010
- Pikku vinkki: ke 9.6 järjestämme kanttiinin yhteydessä kirpparin, johon tulee myyntiin käytettyjä, mutta hyväkuntoisia nappuloita ja säärisuojia, edulliseen 3-8€:n hintaan. Tule, tutustu ja tee löytöjä.

* Jalkapallokoulun joukkuekuvat otetaan ke 16.6.2010.

* Jalkapallokoulun osallistujat on vakuutettu Pohjolassa *