FC-88n B-juniorit varmistivat sarjanousun

20.6.2010

FC-88 B-jun 8 – 1 Tervarit Oulu

Tulos: 8 - 1
Puoliaika: 4 - 0

 FC-88 B-juniorit varmistivat nousunsa syksyksi kakkosdivariin jo ennen kevätkierroksen viimeistä peliään kaadettuaan Sauvosaaren pääkentällä su 20.6 klo 13.00 pelatussa ottelussa Tervarit 8-1. Ottelussa oli panoksena sarjanousu kakkoseen syksyksi. Vastustaja oli tuttu entuudestaan keväällä pelatusta turnauksesta. Tilanne oli pojille kuitenkin uusi, sillä oikeastaan ensimmäistä kertaa he joutuivat pelaamaan hieman paineen alaisena. Pojat kuitenkin näyttivät missä liemessä heitä on alkuvuosi keitetty. Jo alkulämmittelyssä valmentajat saivat kaivettua heistä esiin huiman taistelutahdon, ja niinpä kentällä näkyikin tänään jo piirteitä miehisyydestä jalkapallon suhteen.

Itse ottelua kotijoukkue vei miten tahtoi. Palloa liikuteltiin totuttuun tapaan ilman räiskintää pelaajalta toiselle, ja vastustaja joutui rikkomaan pelaajia. Ensimmäinen maali syntyikin erikoistilaanteesta, kun FC-88 sai vapaapotkun 20 metristä. Juonikkaan kuvion päätteeksi kotijoukkueen Jani Kähkönen latasi pallon vapaapotkusta suoraa oikeaan yläkulmaan jo ottelun neljännellä minuutilla. Kotijoukkueen toinen maali oli Jimmy Vettaisen käsialaa, kun pelikello näytti 10 minuuttia. Ja tästä vain 3 minuuttia, ja kärjessä hyvin pelannut Ville Juvonen lisäsi kotijoukkueen johdoksi jo 3-0. Taukonumerot 4-0 viimeisteli Pauli Parkkila upealla kierteisellä vedolla 20 metristä kun peliä oli käyty 26 minuuttia.

Toista puoliaikaa ei ehditty pelata minuuttiakaan, kun Sami Huhtiniemi viimeisteli läpiajon päätteeksi taululle lukemiksi 5-0. 6-0 lukemat olivat jälleen Jimmy Vettaisen käsialaa kun peliä oli käyty 56 minuuttia. Vastustajan kavennus syntyi hieman onnekkaasti pallon kimpoillessa omasta pelaajasta maaliin 70 minuutin kohdalla. Mutta kotijoukkue jatkoi maalitehtailuaan lukuisista vaihdoista ja uusista pelipaikkojen kokeiluista huolimatta. Ottelun kaksi viimeistä maalia olivat kotijoukkueen Eetu Pääkkölän viimeistelemiä 72 ja 78 minuutin kohdalla, ja näin loppulukemat 8-1 olivat valmiit.

Erityistä huomiota annettakoon koko joukkueelle loistavan esityksen jälkeen. Panosta viimeiseenkin peliin kuitenkin tulevalle tiistaille jäi, sillä B-junioreilla on mahdollisuus voittaa koko 3-divari kun vastassa on Ospa Oulunsalosta.

Päävalmentaja Kalle Huuskon kommentit pelistä:
Ensimmäinen ottelu poikien kanssa jossa oli oikeat panokset ja tuloksena 8-1 voitto.  Ei tarvitse varmasti kenellekkään selittää miksi joukkue ansaitsee kiitokset valmennusjohdolta.  Olen varma, että tämä oli vain alku poikien aloittamalle nousukierteelle.

 

FC-88 kokoonpano:

Ville Järvinen                          Jani Impiö

Elias Ainonen                         Topias Wiena

Matias Wiena                          Jimi Moilanen

Mika Isomaa                            Warek Halimi

Eetu Pääkkölä                         Jani Kähkönen

Joni Berg                                  Pauli Parkkila

Jimmy Vettainen                     Sami Huhtiniemi

Ville Juvonen