B-juniorit avasivat Futsal- kauden kahdella voitolla

27.11.2010

RoPS 2 – 4 FC-88 Kemi

Tulos: 2 - 4
Puoliaika: 1 - 3

FC-88 Kemin B-juniorit matkasivat Rovaniemelle Santa Sportiin, jossa avattiin tämän kauden Futsal- sarjapelit. Lauantaina 27.11 2010 pelatuissa kahdessa pelissä oli vastassa viimekauden SM-hopeajoukkue RoPS, ja toisessa B-junnujen ykköstä pelaava FC Lynx musta.

Päivän ensimmäinen ottelu Rops-FC-88 oli hieman nihkeä. Pojat olivat kuitenkin ottelussa hallitsevampi, ja selvästi osaavampi joukkue. Avausjaksoa oli pelattu reilu 5 minuuttia, kun Joona Veteli viimeisteli 0-1 lukemat Jani Kähkösen antamasta vapaapotkusta. Kuittaus tuli kuitenkin jo puolen minuutin jälkeen, kun Rops tasoitti pelilukemat. FC jatkoi kuitenkin hallintaa ja Jimmy Vettainen viimeisteli 1-2 lukemat jälleen Kähkösen syöttäessä. Puoliajalle siirryttiin 1-3 lukemissa, kun Olli Alakärppä onnistui maalinteossa.

Toisellakaan jaksolla FC: n pojat eivät saaneet jalkoja liikkeelle totuttuun tapaansa, vaikka Jimmy Vettainen viimeisteli 1-4 johtolukemat toisen jakson alussa Ville Juvosen syötöstä. RoPS lisäsi hieman karvaustaan ja sai luotua sen verran painetta FC-88:n päätyyn, että saivat kavennettua tulostaululle 2-4 lukemat. Lopussa RoPS sai rangaistuspotkun, kun FC:n virhetili täyttyi - FC: n maalissa hyvän pelin pelannut Harri Nykänen kuitenkin torjui laukauksen varmasti.

 

     FC-88 Kemi 3 – 1 FC Lynx Musta

Tulos: 3 - 1
Puoliaika: 2 - 0

Päivän toisessa pelissä oli vastassa FC Lynx musta. Tätä peliä pojat hallitsivat jo sitten mielin määrin. Kentällä näkyi jo paremmin liikettä, ja varsinkin vaihdosta tulleet pelaajat lunastivat täysin paikkansa. Myös maalissa pelannut nuori Saku Käsmä esitti varmoja otteita.  Vajaan 3 minuutin jälkeen taululla nähtiin numerot 1-0. Maalin viimeisteli ottelun ehdoton hahmo Ville Juvonen, Joona Vetelin esityöstä. Paikkoja pojille tuli ottelussa vaikka kuinka paljon, mutta tarkkuutta viimeistelyyn ei löytynyt, vaan laukaukset pysähtyivät tolppiin ja ylärimaan. 2-0 osuma syntyi vasta jakson lopussa, kun Juvonen viimeisteli ottelun toisen osumansa.

Toiselle jaksolle tuli sitten selvästi piristynyt FC-88. Hallinta oli entistä selkeämpää, ja ajassa 21.44 Juvonen viimeisteli puhtaan hattutemppunsa Jimmy Vettaisen syötöstä. Paikkoja oli reilusti useampaankin maaliin, mutta viimeistely ei ottanut onnistuakseen toisellakaan jaksolla, ja niinpä FC Lynx pääsi kaventamaan loppunumeroiksi 3-1.

Näin poikien tavoite SM-mitalista sai parhaan mahdollisen alun, kun tuliaisina Rovaniemeltä kahdesta pelistä oli täydet kuusi pistettä. Sarja jatkuu poikien osalta 12.12.2010 Kempelehallissa, jälleen kahden ottelun pelipäivällä.