FC-88 Kemin P99 aloitti Futsal-sarjakauden maalisuhteella 10 - 29

27.11.2010

FC-88 Kemin P99 aloitti Futsal-sarjakauden maalisuhteella 10 - 29

 

Tervahalli, Kemi 27.11.2010

Kempa 8 - 0 FC-88, 0-8
- 99 Poikien Futsal -piirisarjan ensimmäinen peli ja tuloksena 0-8 tappio. Ehdittiin pitää vain yhdet harjoitukset ennen turnausta, ja se kyllä näkyi myös kentällä. Taisipa poikia hieman jännittääkin, sillä olihan kyseessä joukkueemme ensimmäinen virallinen Futsal- sarjapeli. Ensimmäisessä pelissä joukkueellemme siunaantui muutama maalipaikkakin, mutta vastustajan verkko ei tällä kertaa soinut meitä vahvemman KemPan päässä.

 

FC-88 5 - 8 Haupa, 5-8
Toisessa pelissä alkoi jännitys jo hellitä ja peli alkoi kulkea paremmin.Haupa kuitenkin aloitti maalin teon, mutta vain hetkeä myöhemmin kotijoukkue tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen, maalintekijänä Mustafa. 2- 1 johtoasemaan siirryttiin Veikka Luokkalan tekemällä maalilla. Hetkeä myöhemmin Haupa jälleen tasoitti pelitilanteen 2-2. Kaksi maalia peräkkäin tehnyt Mustafa siirsi FC:n jo 4-2 johtoon Matias Jämsän ja Reino Hannukselan syötöillä. Ennen taukoa Haupa kavensi kuitenkin tilanteeksi 4-3. Ensimmäinen puoliaika oli erittäin loistavaa peliä FC:n pojilta ja todella jännitävää katsottavaa.

Toinen erä alkoi kuitenkin fc:n kannalta aika synkästi kotijoukkueen tehdessä muutaman virheen ja Haupa olikin yhtäkkiä 4-6 johdossa. FC yritti vielä hyökätä enemmän ja se kostautui vastustajan parilla maalilla. Lopussa kuitenkin Veikka Luokkalan onnistui kaventaa lopputilanteeksi 5-8.

FC-88 5 - 13 Keps
Ottelu alkoi FC:n poikien kannalta loistavasti kun ottelun alussa Sakari Jyrinki vei pojat 1-0 johtoon. Keps kuitenkin teki seuraavat kolme maalia jonka jälkeen Veikka Luokkala kavensi tilanteeksi 2-3. KepSin tehdessä kolme maali, veikka Luokkala jälleen kavensi 3-6 tilanteeksi, ja näillä luvuilla mentiin tauolle. Tauolta tultaessa Reino Hannuksela kavensi pelin 4-6:een tämän jälkeen KepS hyökkäsi meidän päässä ja pallo kimposi pelaajamme kautta maaliin ja tämän myötä  taisi pojilta selkäranka katketa ja peli oli KePsin. Veikka Luokkalan tehdessä pelin lopussa vielä yhden maalin päästiin lukemiin 5-13

Valmentajan kommentti
Hienoa pojat !Turnaus osoitti sen, että FC-88:n pojat osaavat kyllä pelata.10 maalia kuitenkin tehtiin ja 29 päästettiin omiin.Hyökkäys-päädyssä onnistuttiin,  puolustus kuitenkin vielä vuotaa,  mutta harjoittelemalla opitaan myös puolustamaan. Turnauksessa kaikki pelasivat hyvin, mutta haluan nostaa esiin erittäin vahvasti pelanneet Mustafa Husseinin , Veikka Luokkalan ja erittäin kovasti raataneen Reino Hannukselan.

- Mika -