FC-88 B-juniorit näyttivät Futsal- osaamistaan

12.12.2010

FC-88 Kemi 13 – 1 TePS

Tulos: 13 - 1
Puoliaika: 7 - 0

Illan toisessa ottelussa Kempeleessä oli vastassa Tervolan Palloseura.

Ottelun alku näytti jo pelin suunnan, FC-88 vie ja Tervola laittaa vastaan minkä voi. Pallo liikkui mallikkaasti, ja tässä ottelussa pelaajienkin liike oli aivan eriä kuin illan aikaisemmassa. Avausmaali syntyi ajassa 1.30, Ville Juvosen viimeistellessä Joni Bergin syötöstä. Ajassa 5.00 osat toisin päin, Berg viimeistelee Juvosen syötöstä, ja taululla 2-0. Kaksi minuuttia myöhemmin 3-0 Joona Veteli, Valtteri Vainionpään syötöstä. 4-0 Berg, Jani Kähkösen syötöstä. Tämän jälkeen Tervola otti aikalisän, ja koitti luoda uskoa omiinsa, mutta FC: n pojat eivät antaneet armoa. 5-0 lukemat taululla ajassa 11.21 Juvosen osuessa jälleen, syöttäjänä Kähkönen. 6-0 Sami Huhtiniemi Bergin syötöstä, ja taukonumerot 7-0 viimeisteli Kähkönen, Olli Alakärpän syötöstä.

Puoliajalla päätettiin, että peliä ei lopeteta missään vaiheessa, vaan pelataan tosissaan loppuun asti. Ja se myös näkyi kentällä. 8-0 oli Harri Nykäsen käsialaa, joka pelasi tällä kertaa kenttäpelaajana. Syötön maaliin antoi Jimmy Vettainen. 9-0 Valtteri Vainionpää, Kähkösen syötöstä. 10-0 Huhtiniemi, syöttäjä Kähkönen. 11-0 oli puolestaanVettaisen käsialaa. Sitten sattui ottelun ainoa uinahdus, ja yli-innokas hyökkääminen kostautui puolustuksen unohtuessa, ja TePS pääsi rikkomaan kuparisen loistavasti FC-88:n maalilla pelanneen Saku Käsmän selän taakse, ja tästä syntyi lukemiksi 11-1. Pojat kuitenkin kunnostautuivat vielä ottelun loppuun ja 12-1 tilanteen viimeisteli Huhtiniemi Vetelin tarjoillessa. Loppunumerot 13-1 ampui pilkulta Nykänen. Näin pisteet Kemiin, ja kahdesta pelistä kotiin tuomisina 6 pistettä. Ottelun ahkerimpana pistemiehenä Kähkönen tehoilla 1+5.

Valmentajan kommentit: Illan ensimmäinen peli oli todella tiukka. HauPa pelasi hyvin ja kurin alaisesti. Peli osoitti sen, ettemme ole vielä valmiita, ja harjoitella pitää, mutta pojat esittivät kypsyyttä, kääntämällä vaikean pelin voitoksi. Illan toisessa pelissä nähtiin jo paljon parempaa, ja tauon aikana pidetty palaveri tuotti selvästi tulosta ja herätti pojat, mikä on osoitus myös kypsyydestä ja valmistautumisesta jo tulevaisuuteen ja miesten peleihin. Toinen iloinen asia jälkimmäisessä oli huomata monen pelaajan onnistuminen ottelussa. Kaikki onnistuivat loistavasti, ja pisteet jakautuivat useammalle pelaajalle. Tästä on hyvä jatkaa kauden tavoitettamme kohti, jonka saavuttaminen on taas kaksi askelta lähempänä.