Keijo ”Kenna” Huusko FC-88 Kemi P97-98 – joukkueen päävalmentajaksi

29.12.2010

Keijo "Kenna" Huusko jatkaa FC-88 Kemin valmennuskaartissa siirtymällä päävalmentajaksi alkutalvesta 2010 perustettuun FC-88 Kemi P97-98 – joukkueeseen. Joukkueen taustakaartissa toimivat    lisäksi valmennus- ja huoltopuolella Henry Enqvist ja Keijo Korkeamäki, sekä joukkueenjohtajana Jarkko Montonen.

Kennan ura jalkapallon parissa alkoi reilut 20 vuotta sitten kun hän 7-vuotiaana naperona vaihtoi lenkkarit nappuloihin, ja osallistui ensimmäisen kerran Karjalahden Ihmeen jalkapallotreeneihin. Jalkapallosta tuli hänelle juniorina todella rakas harrastus, jossa hän halusi menestyä, ja  jonka eteen hän oli valmis uhraamaan kaiken vapaa-aikansa. Useiden maaotteluiden kautta Kennan tie vei lopulta Ruotsiin ja Norjaan, joissa hän pelasi ammattilaisena.

Paluu Suomeen ja TP-47:n urheilutoimenjohtajan tehtävään toi Kennan myös takaisin kasvattiseuransa pariin.  Tässä välissä oli kuitenkin Karjalahden Ihme muuttanut nimeään FC-88 Kemi ry:ksi. Vuoden 2010 lopulla Kenna kuitenkin vetäytyi TP-47:n urheilutoimenjohtajan tehtävistä ja teki 2-vuoden pelaajasopimuksen miesten ykkösessä pelaavan PS-Kemin kanssa.

Päävalmentajan roolin FC-88 Kemin P97-98 joukkueessa Keijo ottaa ylpeänä vastaan, sillä  pelaamisen ohella hän ei kuitenkaan ole missään vaiheessa unohtanut omia junnuvuosiaan, ja sitä kuinka tärkeää on, että juniorijalkapallon parista löytyy henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja tukemaan lapsia ja nuoria unelmiensa toteuttamisessa. Keijo on itse saavuttanut oman unelmansa lajin parissa ,ja haluaa nyt puolestaan auttaa tämän päivän nuoria tulevaisuuden lupauksia saavuttamaan omansa.

 

29.12.2010