FC-88 B-juniorit suvereeniin voittoon Futsalin EuroCity Cupissa

23.1.2011

FC-88 Kemin B-junnut voitti kaikki 4 peliään sunnuntaina Haaparannan Idrottshusetilla pelatussa EuroCity Futsal- Cupissa. Päivän avausvastustaja oli TP-47 Torniosta. Ottelua hallitsi FC-88 liki koko pelin ajan. Alussa poikien liike oli hieman tahmeaa, mutta loppua kohti peli parani jo tuttuun tyyliin, jota on nähty kauden aikaisemmissa peleissä. Tornio yritti pyristellä vastaan minkä pystyi, mutta ei mahtanut paremmalleen mitään, vaan FC-88 kuittasi voiton lukemin 1-2.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui FTK:n Naisten joukkue. Tiesimme että naiset pelaavat taitavaa Futsalia, ja tarkkana täytyy olla. Ottelu alkoikin Naisten hieman viedessä peliä, mutta pian pojat ottivat ohjat käsiinsä, ja tekivät upeiden kuvioiden jälkeen hienoja maaleja toisensa perään. FTK antoi kuitenkin hienon vastuksen, ja kentällä nähtiin kahden taidokkaan joukkueen peli. Ottelun vei nimiinsä Fc-88 B-juniorit lukemin 6-1.

Päivän kolmannessa pelissä asettui vastaan saman seuran nuorempi, vuonna -96 syntyneitä junioreita, jotka olivat liikkeellä kahdella joukkueella. FC-88 -96 punainen joutui taipumaan B-junioreille lukemin 0-8. Loppulukemat eivät kerro nuorempien heikkoudesta, vaan B-junnujen hyvyydestä. Tässä pelissä kaikki osat loksahtivat kohdalleen jo alusta alkaen, ja peli kulki helposti.

Päivän viimeisessä pelissä vastassa olikin sitten FC-88 -96 Keltainen. Jälleen alusta asti oli havaittavissa B-junioreiden voitonnälkä. Pallo liikkui mallikkaasti pelaajalta toiselle, ja liike kentällä oli hyvää. B-juniorit tekivät voittoon tarvittavat osumat, ja veivät pelin nimiinsä lukemin 4-0. Vastus ei ollut taaskaan huono, vaan nuoret laittoivat ottelussa hienosti vastaan, ja tekivät parhaansa, mutta tällä kertaa eivät mahtaneet vanhemmille junioreille mitään.

Kokonaissaldona päivästä B-juniorella siis neljästä pelistä 12 pistettä maalierolla 20-1. Mukavaa oli myös seurata Fc-88:n nuorempien junioreiden otteita viikonlopun aikana, ja huomata, kuinka paljon kaikki pelaajat ovat kehittyneet lyhyessä ajassa. Seurassa tehdään loistavaa työtä junnujen parissa, ja heitä viedään koko ajan eteenpäin myös Futsalin parissa. Tästä on kaikkien hyvä jatkaa kohti kevättä ja kauden viimeisiä Futsal-piirisarjapelejä. Todennäköisesti luvassa on hienoja tuloksia myöhemminkin.