PaPa jäi Akatemian jalkoihin

29.1.2011

PaPa 1 – 6 FC-88 Kemi Akatemia

Tervahalli 29.1.2011

Miesten futsalin 2-divarin pelissä olivat vastakkain FC-88 Kemin Akatemia ja Pasmajärveltä saapunut PaPa. Akatemia vei ottelua heti alusta alkaen, eikä PaPalle jäänyt muuta kuin vastaantulijan rooli. Peli ei ollut parasta Akatemiankaan osalta, eikä peli tahtonut kulkea kunnolla koko ottelun aikana. PaPa yritti alussa perustaa pelinsä puolustukseen, mutta Akatemia viimeisteli hyvällä niistä harvoista paikoista, joita se sai luotua vastustajan maalille. Ja kun vastustaja koitti nostaa ottelun aikana prässiään, pääsivät FC: n pelaajat avaamaan peliään hieman paremmin, ja tilanteitakin saatiin aikaiseksi.

Toinen jakso oli kuin kopio ensimmäisestä, ja Akatemian liike sai aikaan vastustajien väsymisen. Tilanteita saatiin jopa tuhlattavaksi asti, mutta muutama maalikin nähtiin, osa hienojen kuvioiden päätteeksi. Ja loppusummerin soidessa taululla komeilivat 1-6 voittolukemat FC-88:lle.

Pelattu ottelu oli samalla Akatemian kauden viimeinen. Kauden saldona kuudesta pelatusta ottelusta 4 voittoa ja 2 tappiota. Lopullinen sarjasijoitus ratkeaa kuitenkin vasta viimeisten pelattujen otteluiden jälkeen. Kaiken kaikkiaan tuloksiin voidaan olla suhteellisen tyytyväisiä, ja tästä on hyvä jatkaa myös Akatemian osalta.