Suomen Parhaat verkkosivut

11.2.2011


Suomen Parhaat verkkosivut

 

 

FC-88 Kemin nettisivut on kutsuttu mukaan Suomen Parhaat verkkosivut kilpailuun, ja kilpailuaika päättyy 31.12.2011. Kilpailua on järjestetty vuodesta 2007 asti. Tänä vuonna kilpailu on kuitenkin poikkeuksellisesti suljettu ja tämä  tarkoittaa sitä, että mukana olevat sivustot tulevat saamaan kilpailun kautta entistä laajempaa näkyvyyttä valtakunnallisesti.

Kilpailua tullaan tänä vuonna markkinoimaan mm. kahdeksalla valtakunnallisella viikon mittaisella TV-kampanjalla Nelosella, Ilta-Sanomissa, sekä Facebook- ja Google Adwords- kampanjoilla.

Itse kilpailu käsittää neljä sarjaa : Suuret yritykset ja brändit, Yritykset, Yhdistykset ja yhteisöt, sekä Yksityiset. Yksityiset sarjaa (max 100 sivustoa) lukuunottamatta muihin sarjoihin pääsee tänä vuonna mukaan vain 5-10 sivustoa, jotka ovat ennalta järjestelykomitean valitsemia ja hyväksymiä. Seuramme sivusto on pyydetty mukaan Yhdistykset ja yhteisöt -kategoriaan.

Kilpailun voittajat ratkeavat avoimen äänestyksen avulla. Klikkaamalla kuvalinkkiä pääset arvostelemaan  sivustomme ulkoasua, sisältöä ja käytettävyyttä antamalla Tähti-arvosanoja. Oletustähtinä on heikoimmat arvosanat eli valitse antamasi tähdet hiirellä, ja klikkaa sen jälkeen "äänestä" -painiketta.  Samasta IP-osoitteesta (samalta koneelta) voi kuitenkin antaa ääniä samalle sivustolle maksimissaan 5 krt/vrk.

 

sivua päivitetty 11.2.2011