Yhteenveto FC-88 Kemin B-poikien Futsal- piirisarjasta

13.2.2011

Yhteenveto FC-88 Kemin B-poikien Futsal- piirisarjasta

 

Kun syksyllä aloittelimme poikien kanssa Futsal- harjoitukset, huomasimme jo tulevan potentiaalin. Poikien otteet ensimmäisistä harjoituksista alkaen olivat jo tosi lupaavia, sillä olihan osalla takana jo kokemusta miesten SM-tasoltakin. Aikaisessa vaiheessa asetimme jo tavoitteet korkealle, eli SM-mitaliin. Harjoitusten tempo pidettiin korkealla ja samalla poikien kehitys kasvoi huimaa vauhtia.

Sarjakauden ensimmäiset pelit pelattiin jo marraskuun loppupuolella. Piirisarjakausi oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut. Saldona kauden 9 pelistä oli 8 voittoa ja yksi tasapeli maalierolla 41 -11. Kauden alusta alkaen joukkuetta oli tukemassa myös kaksi pelaajaa naapurikaupungista Torniosta. Valmennusrinkiin kuuluivat kauden alusta lähtien Kalle Huusko, Kyösti Kähkönen, Jouni Impiö sekä kokenut pelaajakonkari Keijo Huusko.

Pelaajat hoitivat oman osansa loistavasti läpi kauden. Oli hienoa huomata, kuinka onnistumiset ruokkivat poikien itsetuntoa pelistä toiseen, ja kuinka joukkue hioutui nopeasti yhteen. Kauteen mahtuu paljon iloisia hetkiä peleissä sekä myös pelireissuilla. Pojat huolehtivat upeasti toinen toisistaan, ja yhteishenki huokui pojista varmasti myös katsomoihin asti. Vastustajien valmentajat kävivät yksi toisensa jälkeen kehumassa poikien otteita kentillä. Tästä me valmentajat saamme olla tosi ylpeitä. Voimme olla myös ylpeitä nuoremmista, C-juniori-ikäisistä pojista, joita otimme mukaan rinkiin hakemaan kovempaa kokemusta peleistä. Ja nuoremmatkin antoivat todella hyvän panoksen joukkueeseen. Voimme siis kaikki olla ylpeitä poikien saavuttamasta Pohjois-Suomen piirimestaruudesta, mutta kuten jo aikaisemmin totesin, kovin ja tärkein tavoite on vasta edessäpäin. Jatkamme harjoituksia poikien kanssa, ja olemme valmiita laittamaan itsemme likoon, jotta poikien tavoite olla ikäluokkansa Suomen parhaimmistoa täyttyy.