FC-88 Kemin Cup-taival päättyi

13.2.2011

FC-88 Kemin Cup-taival päättyi

 

          KPV Akatemia 6 – 1 FC-88 Kemi Edustus

 Tulos: 6 - 1
Puoliaika: 1 - 0
 

Su 13.2.2011

FC-88 lähti luottavaisena cupin 3.kierrokselle Kokkolaan KPV akatemiaa vastaan. Kotiin tuliaisina oli kuitenkin murskaava 6-1 (1-0) tappio.

Pelin alku oli lupaava ja 10 min kohdalla Juuso Kumpulainen pääsi läpiajoon, mutta KPV: n Aki Lyyski torjui hienosti. Muitakin hyviä tilanteita FC-88 loi muutamia.  KPV pääsi kuitenkin nopeasti peliin mukaan ja alkoi käyttää tuttua, erittäin isoa hallia hyväkseen. Heti ensimmäisestä maalipaikasta kotijoukkue meni 18 min kohdalla johtoon. Tuo oli heidän ainoa hyvä paikka ensimmäisellä puoliajalla, vaikka välillä pyörittivät peliä hyvin kesikentällä olleen mies ylivoiman ansiosta.

Toiselle puoliajalle valmentaja Åhman vaihtoi taktiikan 4-3-3. Puoliajan alku näyttikin hyvältä ja maali paikkoja alkoi syntyä. Parhain paikka siunaantui Tuomas Isterille, mutta taas Lyyski veti pitemmän korren. Heti seuraavasta tilanteesta KPV iski helposti 2-0 ja samoin kävi 5min myöhemmin -  3-0.

Peli alkoi olla selvä, kunnes 30min ennen loppua Tuomo Salmela kavensi 3-1 Jimi Moilasen ja Isterin esityöstä. Siinä vaiheessa oli tunne, että kyllä tämä tasoihin laitetaan. Kylmää suihkua tuli kuitenkin 5min myöhemmin, kun kulmasta KPV meni 4-1 johtoon. Siinä vaiheessa selkäranka taisi murentua ja 5-1 sekä 6-1 oli kosmetiikkaa.

Yhteenvetona voisi sanoa, sekä puolustus- että maalivahtipeli ei onnistunut. Sinänsä harvinaista, koska viime peleissä tämä on ollut vahvin osa. Lisäksi omia paikkoja ei käytetty hyväksi, jolloin on vaikea peliä voittaa.  KPV akatemian hyökkääjä Kim Palosaari erottui joukkueesta tehden kolme maalia.

Onnea KPV Akatemialle voitosta.

Kuosmanen; Halvari, Hakala, Pätsi, Alakangas (Grönlund 30min), Isteri, Veteli, Torvikoski (Moilanen 60min), Uimonen (Lapa-Aho 41min), Kumpulainen (Salmela 55min), Karjula (Kauranen 65min).