FC-88 Kemi P99-joukkueen ensiaskeleet välikentällä

20.2.2011

FC-88 Kemi P99-joukkueen ensiaskeleet välikentällä

 

 FC-88 Kemi 1 – 7 KemPa

Tulos: 1 - 7
Puoliaika: 1 - 2

FC-88 Kemin P99-joukkue pelasi su 20.2.2011 joukkueensa historian ensimmäisen välikentän-harjoituspelin. Peli pelattiin lämpimässä Lappia -hallissa, ja vastustajana KemPa Keminmaasta.

Peli alkoi tasaisesti. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, vaikka KemPa vastasi ensimmäisestä maalista. KemPan juhlaa ei kuitenkaan kestänyt kuin noin kymmenen minuuttia kun FC tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen, maalista vastasi komean kaukolaukauksen tehnyt Miikka Soikko. Vähän ennen erätaukoa KemPa siirtyi kuitenkin 1-2 johtoon.

Toisen erän alku oli jälleen tasaista vääntöä kunnes KemPa lisäsi johtoaan 1-3 lukemiin. FC: n pojille tuli hetkellisesti täysi nukahdus kentällä ja tästä KemPa rokotti tekemällä kaksi maalia peräkkäin, ja tulostaululle ilmestyi KemPan hyväksi lukemat 1 – 5. 1 - 6 tilanne tuli kotijoukkueen puolustusvirheestä kun kaksi pelaajaa lähti tavoittelemaan samaa palloa - kun ei käytetty ääntä kertomalla kumpi ottaa pallon, niin toinen puolustajistamme potkaisi pallon omaan pelaajaan, josta pallo kimposi omaan maaliin. Viimeinen KemPan maali syntyi kulmapotkusta, josta vastustaja pääsi puskemaan pallon verkkoon.

Täytyy kyllä sanoa että vaikka maaliero oli noinkin suuri, niin FC-88 pojat näyttivät kuitenkin, että he osaavat pelata jalkapalloa, eikä tulos kerro koko totuutta pelistä. Oli hienoa katsella kun pojat pelasivat elämänsä ensimmäisen pelin välikentällä ja kuitenkin pelissä oli hienoja suorituksia ja palloa liikuteltiin oikeanoppisesti pelaajalta toiselle ja muutamaa virhettä lukuun ottamatta peli olisi voinut päättyä tasalukuisemminkin.

Ketään pelaaja en erityisesti nosta esiin tässä pelissä, koska mielestäni kaikki pelasivat yli odotusten, ja kehitystä on tapahtunut koko porukalla.

Tästä on pojat hyvä jatkaa ja ahkeralla harjoittelulla saadaan lisää oppia, ja karsittua pienet virheet pois.

- Mika -