P00-01: Harjoituspelivoitto KemPasta

27.2.2011

KemPa P02-03 1 - 8 FC-88 Kemi P00-01
                                                        

Tulos: 1 - 8 (0 - 6)

Peli lähti käyntiin tasaväkisesti ja pelin alussa kummallakin joukkueella oli tilanteita. Pienen hakemisen jälkeen pojat löysivät yhteisen sävelen ja syötöt alkoivat osumaan kohdalleen. Pelin painopiste siirtyikin tämän jälkeen vastustajan päähän. 10 minuutin pelin jälkeen vastustaja rikkoi maalivahdin alueella ja pojat saivat rangaistuspotkun. Reino Hannuksela pisti pallon varmasti maaliin. Ensimmäinen maali vapautti poikien pelin ja maaleja alkoi syntymään. Ensimmäinen erä oli poikien hallintaa ja tauolle lähdettiin 0-6 tilanteessa.

 Toinen erä alkoi fc:n hallitessa, mutta 9 minuutin jälkeen vastustaja pääsi laidan kautta hyökkäämään ja taistelemalla loppuun saakka onnistui kaventamaan peliä. Pojissa alkoi näkymään pientä väsymisen merkkejä ja peli muuttuikin vastustajan hallintaan. Pojat kuitenkin onnistuivat tekemään vielä kaksi maalia toisella puoli ajalla ja peli päättyi FC:n 1-8 voittoon. 

 Poikien pelaaminen oli kaunista katsottavaa ja syötöt kulkivat hienosti. Hyökkäykset rakennettiin maltillisesti, mutta silti määrätietoisesti. Peli oli kaikin puolin onnistunut ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Pelaajat:
Aatu Pirneskoski
Arttu Pirneskoski
Jere Tuohino
Joonas Vesa
Reino Hannuksela
Samuli Vesa
Vennu Sarvi