FC-88 Kemi B 2 – 1 OPS B

20.8.2011

FC-88 Kemi B 2 – 1 OPS B

Syyskierroksen kolmannessa ottelussa (la 20.8.2011) saapui FC-88:lle vieraaksi OPS. Otteluun lähdettiin vain ja ainoastaan kolme pistettä tavoitteena. Tämä ehkä osittain näkyi ensimmäisellä jaksolla pelissä, joka oli paikoitellen melkoista painimista.

Ensimmäinen jakso alkoi kovalla keskikentän taistelulla, jossa kaksinkamppailujen voitot jaettiin lähestulkoon tasan. Pallollisessa pelissä kemiläiset olivat asteen verran parempia, mutta kurinalaisesti pelannut OPS tarjosi kovan vastuksen. Ensimmäisen jakson paras tilanne tuli Samuli Lätin antamasta kulmasta parhaalle kaverille Sami Huhtiniemelle, mutta ”miehen” pusku kuitenkin ohjaantui takakulman ohi jokusen sentin. Hieman kostea nurmi aiheutti jokusen ”silimät kii”- hetken omassa päässä, mutta pääosin puolustuslinjamme hoiteli tilanteet varmasti. Tauolle siirryttiin, hienoisesta kotijoukkueen hallinnasta huolimatta, tilanteessa 0-0.

Puoliajalla puhuttiin maltista ja nöyrästä puolustamisesta, OPS on kuitenkin vastaisku joukkue ja omaa erittäin vaaralliset kärkipelaajat. Ensimmäisen jakson jälkeen tiedettiin että loimme paikkoja kyllä riittävästi, täytyy vaan luottaa.. Pojat noudattivatkin mahtavasti annettuja kehotuksia ja pelasivat ehkä tähän astisesta kauden parasta peliä toisen puoliajan. Tilanteita luotiin alakerrasta asti ilman ensimmäistäkään pitkää palloa, ohan se nättiä..! Mutta toisen jakson alun hienosta pelistä huolimatta puuttui joukkueesta se pelaaja joka päättää hyökkäykset. Kieltämättä mieleen palasi muutama viikko aiemmin pelattu ottelu FC Lynxiä vastaan, jossa myös maalinteko tuotti suuria ongelmia.

Luotto omaan tekemiseen kiitti kuitenkin jakson puolessa välissä ja Sami Huhtiniemi, sekä Topias Wiena helpottivat allekirjoittaneen sykettä. Ottelun lopussa OPS kavensi vielä 2-1:een ja tämän jälkeen FC:n peli katosi täysin. Tilanteessa jossa täytyy saada pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn ja pitää palloa, ei pojilla ”sipuli” tahtonut kestää. Onneksi OPS:n lopun rymistelyt hoidettiin kunnialla ja täysi pistepotti jäi Kemiin. Kaikki kunnia Oululaisille yritteliäästä ja periksiantamattomasta pelistä.