FC-88 Kemin Akatemialle niukka tappio KemPasta

23.8.2011

FC-88 Kemi Akatemia 0 -1 KemPa

Tulos: 0 - 1
Puoliaika: 0 - 1

Akatemia kohtasi tiistaina 23.8 KemPan Keminmaan keskuskentällä. Ottelu jouduttiin siirtämään pois Paavonkarista kovan vesisateen takia. Mukana oltiin isolla ryhmällä, sillä mukana oli 20 pelaajaa. Pelissä oli paljon kokemusta ja nuoruutta sekaisin, mukaan lukien myös muutama ensikertalainen. Eniten kokemusta joukkueeseen toi Markku ”Nakki” Oksala, joka tämän pelin myötä on pelannut useammalla vuosikymmenellä miesten sarjoissa. Ensikertalaisia joukkueessa olivat Henri Oksala, Ismo Koivisto sekä ensimmäisen miesten pelin pelannut Aleksi Juopperi.

Ottelu oli jälleen meille tyypillisen tasainen kamppailu. Ensimmäinen jakso mentiin hieman löysästi, jolloin vastustajalle annettiin tilaa ja aikaa. Ottelun ainokainen maali syntyi 16 peliminuutin kohdalla, kun paitsioansa ei toiminut, ja vastustaja pääsi kuittaamaan tilanteesta 0-1. Tilanne voidaan laittaa kokemattomuuden piikkiin. Loppujakso oli sitten meiltäkin jo parempaa, ja tilanteita saatiin luotua vastustajan päätyyn, mutta palloa ei saatu hyvistäkään paikoista vietyä sisään.

Toiselle jaksolle vaihdettiin hieman pelipaikkoja, ja se toimi. Liikettä alkoi kentällä syntyä, ja vastustaja pakotettiin vetäytymään omalle alueelle. Pallo liikkui upeasti jälleen kerran, mutta tulosurheilussa se tärkein, eli maali jäi toisellakin puoliskolla tekemättä, joten 3 sarjapistettä jäi Keminmaalle.

Ottelusta voisi nostaa useammankin onnistujan, mutta erityisesti silmiin tarttui Joni Gullstenin onnistunut peli keskikentän pohjalla. Myös useampi B-juniori-ikäinen pelaaja onnistui tässä pelissä upeasti.