FC-88 Kemi B 4 – 0 FC Tarmo B

28.8.2011

FC-88 Kemi B 4 – 0 FC Tarmo B

Su 28.8.2011
Väsynyttä, ehkäpä tuo sana kuvailee ottelua parhaiten. Liike, syötöt ja viimeistely ontuivat syyskierroksen neljännessä ottelussa kaikki.

Ottelun ensimmäinen jakso pelattiin kotijoukkueen hienoisessa hallinnassa ja tilanteita riitti tutusti hukattavaksi asti. Maalinteossa FC:stä onnistuivat ensimmäisellä jaksolla Jani Kähkönen läpiajosta, sekä Joona Veteli hyvin pelatun tilanteen päätteeksi. Pelillisesti ensimmäinen jakso oli tyydyttävää, eikä omassa päädyssä jouduttu suurempiin ongelmiin. Tauolle siirryttiin siis kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Puoliajalla puhuttiin että tarjotaan yleisölle viime viikonlopun tapaan näyttävän näköistä jalkapalloa, mutta tähän ei todellakaan kyetty. Kahta maalia (Kähkönen, Huhtiniemi) ja lopun muutamaa hyvin järjesteltyä tilannetta lukuunottamatta toinen jakso oli FC:n pojilta kiltisti sanottuna surkeaa. Omassa päässä ja keskikentällä helpotkaan syötöt eivät löytäneet omalle kaverille, haltuunotot karkailivat.. vaikutti hieman että ajatus koko pelistäkin karkaili. Pojista yksinkertaisesti huomasi väsymyksen ja päästähän se happi ensimmäisenä loppuu, jolloin tulee huonoja ratkaisuja kentällä.

Kolme pistettä, neljä tehtyä ja puhdas oma veräjä, siinä mielestäni positiivisimmat. Kuten jo aiemmin olen todennut, vahva joukkue voittaa heikommallakin pelillä. Poikien väsymyksestä joutuu oman vastuunsa kantamaan allekirjoittanut, se on selvää. Seuraavana vastassa kauden tärkeimmässä pelissä 7.9 Rops ja tuota peliä varten joudutaan miettimään valmistautuminen uusiksi.