FC-88 Kemin Akatemialle jälleen niukka tappio

31.8.2011

FC-88 Kemi Akatemia  0 – 1  TP47/2

Tulos: 0 - 1
Puoliaika: 0 - 1

Jälleen kerran tulos joka ei kuvaa pelin todellista luonnetta. Tässä ensimmäinen ajatus 31.8.2011 Karihaarassa pelatusta ottelusta. FC-88 hallitsi kenttätapahtumia, mutta kun et itse tee hyvistäkään paikoista, niin kaveri rankaisee.

Itse otteluun lähdettiin hieman oudommalla kokoonpanolla, kun B-junioreita säästeltiin tärkeämpiin koitoksiin, ja näin ollen joukkueesta puuttui liuta avauksen pelaajia. Mutta kentällä kirmanneet pelaajat hoitivat tonttinsa niin hyvin kuin pystyivät. Maaleja vaan ei saatu paikoista tehtyä, paikoista joista paras tilanne syntyi Timo Kurkelalle. Tarkka kova laukaus kohti alanurkkaa, mutta vastustajan maalivahti sai vaivoin tehtyä jalkatorjunnan. Jakson viimeisillä hetkillä vastustaja rankaisi läpiajosta. Pieni uinahdus keskikentällä, joka sitten maksoi pisteet.

Toinen jakso jatkui edelleen FC-88:n painostaessa, mutta viimeistely vain jäi saamatta. Ottelussa erikoistilanteet, varsinkin kulmat olivat vaarallisia, niistä viimeisin tuli aivan ottelun viime sekunneilla. Vastustajan maalille noussut maalivahti Ville Järvinen pääsi puskemaan, mutta ilman tulosta. Akatemialla kausi jatkuu jo viikonvaihteessa, kun kohtaamme vieraissa tuplapeliviikonloppuna Pasmajärven Pallon ja Kolarin Kontion. Näihin peleihin lähdemme jälleen vähän erikoisemmalla ryhmityksellä, mutta niistä sitten lisää seuraavissa raporteissa.