P97-98: FC-88 Kemi C97-98 voitti paikallispelin

11.9.2011

FC-88 2 - 1 KEPS

Lopputulos: 2 - 1
Puoliaika: 2 - 0

Syyskierroksen viimeinen C97 -sarjapeli pelattiin Sauvosaaressa su 11.9.2011 KePS:ä vastaan. Ottelussa oli panoksena sarjan ykköspaikka, sekä Kemin Herruus.

Ensimmäinen puoliaika alkoi armottomalla KePS:n painostuksella ja he loivat monta maalipaikkaa, mutta meidän onneksi maalikehikot olivat tällä kertaa meidän puolella. Pikku hiljaa myös meidän pojat heräsivät peliin mukaan. Peli ei ollut missään vaiheessa taidokasta vaan, hätäistä räiskimistä puolelta toiselle, ja oikea peli puuttui, mutta se oli jo tiedossa kun vastus oli KePS. Ainoa mikä pelissä oli todella kaunis, oli Matin antama vapaapotku noin 20 metristä. Pallo upposi yläriman kautta maaliin. Matin maalista peliin saatiin uutta virtaa ja FC:n pojat hallitsivat loppuerän ja Korkki onnistui vielä tekemään meille voittomaalin.

Toinen puoliaika alkoi KePS:n hienoisella painostuksella, mutta nyt meidän pojat torppasivat hyökkäykset aktiivisemmin ja näin Riku pääsi suhteellisen helpolla, maalissa. KePS sai kavennusmaalin aikaiseksi pelin loppupuolella. Loppuajaksi vahvistimme alakertaa ja näin Kemin herruus tuli FC:lle.

Peliä oli tullut seuraamaan runsaslukuinen yleisö joka toi oman lisäänsä peliin. Miinuksena voisi todeta tuomariasettelun kun osa tuomareista ei vaivaudu pelipaikalle ja nytkin puuttui toinen linjatuomari.

Peluuttamisen hoiti tällä kertaa Nakki ja loput hommista hoiti Henkka.

FC:n maaleista vastasi: Korkki 1 ja Matti 1