Toisella puoliajalla kylmää kyytiä FC:n Edustukselle

27.9.2011

Toisella puoliajalla kylmää kyytiä FC:n Edustukselle

 

Edustus kävi ottamassa kuokkaan JS Herculukselta keskiviikkona 7.9.2011 6-0 ( 1-0 ). Kaikkein harmittavinta oli isot numerot, kun kunnon mahdollisuudet voittoon oli. Helppo siinä pelin jälkeen selitellä, että oltaisiin voitu voittaa, eikä ollu eka kerta tällä kaudella.

Ensimmäiselle puoliajalle FC-88 lähti mojovan myötätuulen avittamana ja otti pelin haltuun heti alusta lähtien. Jakson saldoon kuului neljä tosi hyvää maalipaikkaa ja 10-12 kulmapotkua sekä selvä pallohallinta. Tuloksena nolla maalia, silloin tietää miten käy. Vastustaja iskee varmasti ja näin kävi 5 min ennen puoliajan loppua vastaiskusta. Tuuli aiheutti sen, että palloa haettiin vähän väliä kentän laidalta, joten pelin tempo katkesi koko ajan.

Toisella puoliajalla peli tasoittui selvästi tuulen ollessa kotijoukkueen takana. Kohtalaisen tasaisen kymmenminuuttisen jälkeen JS Herculuksen pelaaja mahdollisesti yritti keskittää 30 metrin päästä, joka kuitenkin leijaili suoraan takakulmaa ylärimaa hipoen sisään. Onnekas maali ja 2-0 kotijoukkueelle. Lopullisen niitin kotijoukkue iski 5 min myöhemmin, kun FC-88:n maalivahti juoksi suoraan laidasta läpi päässeen Herculuksen kaverin eteen. Tuloksena Impiön toinen keltainen kortti ja rankkari. Maaliin laitettiin kenttäpelaaja, kun toista maalivahtia ei ollut mukana. Rankkarista 3-0 ja peli oli taputeltu. Hercules iski vielä kolme maalia ja kaunisteli lukemia.

Jäi todella harmittava fiilis pelin jälkeen tuhlattujen maalipaikkojen takia ensimmäisellä puoliajalla. Peli olisi pitänyt ratkaista tekemällä 2-3 maalia. Paikat olivat niin hyviä ja peli täysin hallussa. Ei auta, jalkapallossa lasketaan vain maalit.

Impiö; Grönlund, Pätsi ”C”, Huusko, Kälkäjä; Kokkila, Åhman, Isteri (Heinonen 65 min ); Moilanen ( Kauranen 55 min ), Salmela, Kumpulainen

Kauden päätöspelistä 17.9 lähdetään hakemaan täysi pistepotti ja saunotaan perään.