HauPa vei runsasmaalisen ottelun

19.2.2012

HauPa vei runsasmaalisen ottelun

 

FC Kemin edustusjoukkue sai vieraakseen viime kaudella kakkosdivisioonan pohjoislohkossa yhdeksänneksi sijoittuneen Haukiputaan Pallon junkohallilla 19.2 pelatussa harjoitusottelussa.

Vierasjoukkue oli uusiutunut jonkin verran viime kaudesta, mutta nuorentunut joukkue oli hyvällä liikkeellä matkassa. Peli alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun epäonnistuneen maalivahdille palautuksen nappasi vierasjoukkueen hyökkääjä, ja HauPa siirtyi 1-0 johtoon alle minuutin. Ensimmäisellä jaksolla FC Kemillä oli selkeitä ongelmia pelinavauksissa ja keskialueen hyödyntäminen ontui. Vastustaja hallitsi pallollista peliä, mutta maaleja ei enää nähty.

Toinen jakso alkoi FC Kemin kannalta yhtä murheellisesti kuin ensimmäinenkin. Epäonnistuneen prässin jälkeen vastustaja rankaisi nopealla vastahyökkäyksellä siirtyen 47. minuutilla 2-0 johtoon. Vain hetki tästä niin tilanne oli 3-0, jälleen kerran kotijoukkueen suosiollisella avustuksella. Henri Lousteen tyylikäs nosto ulkona olleesta vastustajan maalivahdista vain minuuttia myöhemmin siirsi pelin painopistettä vihdoin enemmän kohti vierasjoukkueen maalia. Kotijoukkue sai useitakin paikkoja kaventaa pelitilannetta, mutta 65. minuutilla alakerran törmäilyn seurauksena vastustaja siirtyi jo 4-1 johtoon. FC Kemi oli kuitenkin saanut pikku hiljaa juonesta kiinni, ja keskialueen tasoittuminen takasi kotijoukkueelle muutamia selkeitä maalipaikkoja. Valitettavasti vain Keijo Huuskon kavennus 81. minuutilla jäi kotijoukkueen ainoaksi. Vaikka ottelussa jaettiin runsaasti varoituksia ja kotijoukkueelle jopa kaksi punaista, ei ottelussa kuitenkaan mitään törkeyksiä nähty. Fair play- hengessä kotijoukkue sai ottaa kentältä poistetun pelaajan tilalle uuden, joten alivoimalla pelaamista ei tällä kertaa harjoiteltu.