C15: FC Kemi vei KePS:ä 1 - 3 harjoitusottelussa 21.4.2012

21.4.2012

KePS 1 - 3  FC Kemi P97-98

Junkohalli 21.4.2012

Montosen Jarkko ja Moilasen Mika sopivat joukkueille lauantai aamupäiväksi harjoitusottelun. Tarkoitus oli että 98 pojat ja uudet pelaajat ( 4 maahanmuuttaja poikaa )  saisivat hyvän harjoituspelin alleen ennen kauden aloitusta, lisäksi peliin tuli muutama 97 poika, joten meillä oli kasassa 12 pojan joukkue.

Ensimmäinen jakso alkoi kummankin joukkueen varovaisella tunnustelemisella vastustajan kunnosta, peli pyöri aluksi keskikentällä, mutta pikkuhiljaa FC pojat alkoivat hallita peliä ja loivat hyviä hyökkäyksiä Kepsin päätyyn. Uudet pojat oli liekeissä ottaen huomioon että pelasivat elämänsä ensimmäistä peliä niin pojat taistelivat pallosta kovalla asenteella ja oppivat samalla pelin sääntöjä,niinhän he juonivatkin pelin ensimmäisen maalin ja siittäkö he saivat vielä lisää virtaa.

Pelin toinen maali tuli myös uusien tulokkaiden hyökkäyksen ansiosta, kun kepsin puolustaja joutui rikkomaan yhtä meidän hyökkääjää 16alueen sisällä, tuomari vei pallon pilkulle. Korkeamäki Henri pisti pallon varmasti maaliin ja peli oli meille 2-0. ensimmäisellä puoliskolla ei enempää maaleja nähtykään.

Toiselle puoliskolle Kepsi tuli todella pirteällä asenteella ja loi vaarallisia hyökkäyksiä meidän päätyyn, onneksi puolustus sai hoidettua suurimman osan tilanteista ja Montosen Henkka oli maalissa hyvin hereillä. FC kolmas maali syntyi Mäki Nicon upeasta kaukolauksesta joka yllätti Kepsin maalivahdin. Kepsin pojat ei tästä lannistunut vaan tuli lujaa päälle ja kun jaksaa puurtaa niin kyllähän se maali  sieltä tulee ja peli oli 3-1. Loppu peli oli vuoroin kumpaankin päähän hyökkäämistä, mutta lisä maaleja ei enään nähty.

Pelin yksi tarkoitus oli opettaa Burmasta muuttaneille pojille sääntöjä ja joukkuepelaamista,  Lousteen Henkalle kiitos ja kumarrus upeasta puurtamisesta uusien poikien valmennuksesta.

Mutta ei kaikki kuitenkaan mennyt niinkuin kuviteltiin. Mäki Nico mursi kätensä pelin tiimellyksessä ja ainakin kolmen viikon huili edessä.

Pelissä mukana: Huttunen Jussi ”C”, Montonen Henri, Koponen Niko, Lepojärvi Veeti, Alajärvi Eetu, Korkeamäki Henri, Mäki Nico, Enqvist Mikko, Khu Htoo, Roe Ko Paw, Jita Na, No Grant.