FC Kemin Akatemia jäi maaleitta

6.6.2012

KemPa  2 – 0  FC Kemi Akatemia

Tulos: 2 - 0
Puoliaika: 2 - 0

FC Kemin Akatemia hävisi sarjakärki KemPalle Keminmaassa 6.6.2012 pelatun ottelun maalein 2-0. Ottelun molemmat maalit syntyivät jo avausjaksolla. Mukana pelissä oltiin 18 pelaajan voimin. Joukkueen mukana oli niin edustuksen kuin akatemian omiakin poikia, kuin myös B-junioreista mukana ollut Ville Parkkila. Ensiminuutit tälle kaudelle ottelussa ottivat Jyri Mäkelä ja Teemu Kemppe. Sitten itse peliin.

Alkulämpimiin asti kaikki näytti hyvältä, mutta alkuvihellyksen jälkeen oltiin kuin unessa. Varoituksista huolimatta lähdettiin löysähköön kävelyvauhtiin mukaan, ja sehän sopi kokeneelle KemPalle. Ottelun avausmaali syntyi kulmasta 21 minuutin kohdalla. Joukkueemme hieman uinuessa vastustaja otti ilmatilan hallintaan ja pallo oli meidän maalissa. Ensimmäistä jaksoa vei kotijoukkue, siirtyen 2-0 johtoon 34 minuutilla. Pallo pyöri maalin edustalla, ja vastustaja rankaisi huonosta purusta.

Toiselle jaksolle saatiin jonkinnäköistä ryhtiliikettä. Tämäkin vaati toki maalissa pelanneen Juha Räisäsen torjuman rangaistuspotkun. Liekö tämä sitten herättänyt pojat taisteluun, koska loppupeli pelattiin käytännössä vastustajan kenttäpuoliskolla. Palloa ei saatu toimitettua kuitenkaan hyvistäkään avopaikosta verkon perille, niinpä pisteet jäivät Keminmaahan.

Akatemilla on edessä härkäviikot, sillä ohjelmaan mahtuu 4 ottelua kuudentoista päivän sisään. Seuraava koitos on jo sunnuntaina 10.6 klo 13 pelattava peli FC Kemi Akatemia-PaPa.

Valmentajan mietteitä:

Härkäviikkojen ensimmäinen peli. Loppuosa pelistä oli meiltä hyvää jalkapalloa. Pitää kuitenkin muistaa että peli kestää 90 minuuttia. Ottelun alut ovat olleet meiltä heikkoja. Katsotaan harjoituksissa, onko asialle tehtävissä jotakin. Meidän vahvuus tässä sarjassa on kuitenkin vauhti ja liikkuvuus. Sitä kaipasin tässäkin pelissä enemmän. Toiselle jaksolle sitä jo saatiin. Pelissä näkyi jo väläyksittäin asioita mitä harjoituksissa on käyty läpi, mutta luotua taktiikkaa pitää jaksaa noudattaa läpi ottelun. Sitten kun tämä muistetaan, voidaan odottaa jo tuloksiakin. Mutta Akatemiassahan ollaan oppimassa asioita, joten eteenpäin mennään pikkuhiljaa.