ENNAKKO: FC Kemi - Tervarit

8.6.2012

ENNAKKO: FC Kemi - Tervarit

VASTASSA VAHVISTUNUT TERVARIT KÄRKIKAMPPAILUSSA

 

Edustuksen kauden ensimmäinen nurmikenttäpeli pelataan lauantaina 9.6 klo.15 Sauvosaaressa vastassa vahvistunut Tervarit Oulusta. Ottelu on samalla sarjan kärkikamppailu. Voitolla Tervarit nousee sarjan kärkeen yhdessä FC Kemin kanssa tasapistein eli erittäin tärkeä peli kyseessä. Tervarit sai kovan vahvistuksen vuosia KajHa edustaneesta Oskari Tervosta sekä AC Oulusta lainalla olevasta Eetu Uusitalosta. Ilman vahvistuksiakin hyvin pelannut Tervarit tulee laittamaan FC Kemin kauden kovimpaan testiin.

Oman mausteen tulee laittamaan myös FC-88:n kasvatti Tuomo Haarala Tervareiden paidassa. Tuomo on kärsinyt pitkään ilkeästä nivusvammasta, mutta on viime huhujen mukaan mukana pelaavassa kokoonpanossa. Tervareiden valmennusportaassa juonia punomassa on myös kemiläisväriä Henri Niemelän muodossa

 

Kotijoukkue lähtee peliin kahden ja puolen viikon takaiselta tauolta. Tänä aikana oli tarkoitus parsia miehiä kuntoon, mutta tässä ei ihan onnistuttu. Muutama kysymysmerkki on vielä. Varmasti poissa on Mikko Lapa-Aho varoitustilin täyttymisen vuoksi. Lisäksi tietenkin loppukauden poissa olevat Louste & Heinonen. Halvari lähenee harjoituskuntoa, mutta ei vielä mukana.

Uutena pelaajana FC Kemi esittelee JS Herculeksesta lainalla olevan Teemu Kemppe. Teemu työskentelee kesän Tornion Outokummulla, joten pelaa elokuun loppuun asti meillä.