Akatemialle tappiollinen reissu

12.9.2012

ToTa  6 – 0  FC Kemi Akatemia

Tulos: 6 - 0
Puoliaika: 1 - 0

FC Kemi pelasi kauden toiseksi viimeisen pelin Arpelan hyväkuntoisella nurmella ToTan vieraana. Ottelun lopputulos ei anna paljoa selittelyille sijaa, sillä kotijoukkue viimeisteli valtavalla prosentilla omista paikoistaan. Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntämistä, ja paikkoja maaleihin oli molemmilla joukkueilla. Näistä ainoastaan kotijoukkue pystyi yhden hyödyntämään. Puoliajalle 1-0 kotijohdossa.

Toisen jakson alkukin oli lupauksia herättävä, sillä muutama läpiajo vastustajan maalia kohti, mutta viimeistely ei tällä kertaa vaan ottanut onnistuakseen. Sitten karmaiseva musta hetki, ja ToTa viimeistelee 3 maalia viidessä minuutissa, ja peli on käytännössä ohi. Viimeiset kaksi maalia olivat vain kosmetiikkaa, vaikka kaikki kunnia kotijoukkueelle, maalit olivat todella hienoja.

 
Valmentajan kommentit: 

Tällainen peli tällä kertaa.. Paikkoja oli ratkaista jo peli ensimmäisellä jaksolla, mutta kun ei mistään paikoista saada palloa sisään. Lähimpänä oli Tuomas Turunen, mutta laukaus tolppaan.. Maalissa pelannut Ville Valli otti kiinni kaiken minkä voi, maaleista ei maalivahtia voida syyttää, ottihan Ville yhden rankkarinkin kiinni. Peli hävittiin tänään keskialueella. Huono liike, huolimattomat syötöt, ja oltiin vastustajaa muuan askel perässä. Tänään vain ei onnistuttu joukkueena. Ville Juvosella oli myös useita loistavia paikkoja, mutta onnetar ei ollut myötä. Samoin hyvin pelanneet Rene Kesonen, sekä valtavasti uurastanut, TP-47:sta lainassa ollut Helmeri Närhilä epäonnistuivat läpiajoistaan. Toki nuorelta päätuomarilta jäi vastustajan kaksi selvää käsivirhettäkin viheltämättä, joista toinen rankkarialueella, mutta ei tämmöisestä tappiosta voi tuomariakaan syyttää.. Kauden päätöspeliin nollataan tämä peli, ja yritetään päättää kausi mallikkaasti, sillä viimeinen pelihän jää parhaiten mieleen.