Palloliitto palkitsi FC Kemin Kalle Huuskon Captain's Ball -gaalassa Finlandiatalolla

12.11.2012


Palloliitto palkitsi FC Kemin Kalle Huuskon Captain's Ball -gaalassa Finlandiatalolla

 

Finlandiatalolta juhlahumusta tavoitettu Kalle Huusko kommentoi nettitoimitukselle saatuaan Kaikki Pelaa Vuoden Valmentajapalkinnon Suomen Palloliiton myöntäm

 

12.11.2012
Legendaarinen kysymys Kalle, "Miltä nyt tuntuu?"

Tunnelma on katossa, fiilis on mahtava koko Meri-Lappilaisen jalkapalloilun puolesta. Vaikka palkinto myönnetään minulle henkilökohtaisesti tunnen sen kuuluvan kaikille alueemme tekijöille. Kuten perusteluissakin mainitaan, palkinto tuli laajemmasta toiminnasta.

On hienoa että Palloliitto huomioi FC Kemin tekemisen näin korkealle. Palloliittossakin on huomattu kuinka hienoa alueellista yhteistyötä teemme. Tämä antaa uskoa ja osoittaa, että olemme oikealla tiellä Meri-Lappilaisen jalkapalloilun kehittämisessä.

Olet saanut nyt tunnustusta Palloliitolta tekemästäsi työstä FC Kemin hyväksi. Millaisia ajatuksia se sinussa nyt herättää?

FC Kemi on minun kasvattajaseura ja seura on aina antanut minulle paljon, mutta pyytänyt vähän. Olen onnellinen saadessani antaa seuralleni jotain myös takaisin.

Olet nostanut useasti esiin myös muita tekijöitä, ja mitä haluaisit heistä kertoa?

Haluan kiittää Markku Oksalaa, joka on seuramme isähahmo ja kaikessa takana. Tietysti myös velipoika Keijoa ja perhettäni. Haluan myös muistaa kaikkia seuramme toiminnassa mukana olevia toimijoita. Erityiskiitokset seuramme Puheenjohtaja Timo Bergille, sekä johtokuntamme pitkäaikaiselle jäsenelle Reijo Kokkoselle hyvästä, ja ymmärtävästä urheiluseuran johtamisesta, sillä ilman heidän kaltaisiaan tekijöitä tämäkin saavutus olisi jäänyt unelmaksi.

Onko tämä saavutus urasi kohokohta tähän mennessä?

Ei siinä mielessä, että mielestäni nuorien pelaajiemme saavutukset ja heidän rakkaus lajia kohtaan ovat minulle tärkeämpiä kuin omat pokaalini. Arvostan saamaani tunnustusta erittäin korkealle siinä mielessä, että se on tunnustus nuorten hyväksi tehdystä työstä, lisäksi se on palkinto, joka on erittäin vaikea saavuttaa. Mestaruuksia tulee ja menee, ja niistä valmentajia palkitaan, tällaisen palkinnon saaminen jää kuitenkin ainutlaatuisena mieleen.

Mites tästä eteenpäin?

Juodaan appelsiinimehua, sillä huomenna on paluu arkeen ja pelaajiemme uusien unelmien täyttämistä.

Haluan kiittää vielä Kyöstiä, Jounia ja Annea, Tuomasta, Jannea ja Markku Kalermoa, erityisesti haluan kiittää kaikkia teitä pelaajia joita olen saanut kunnian valmentaa, täytyy muistaa, että ilman teidän työtä ja sitoutumista en olisi saavuttanut tätä kunniaa.

FC Kemin nettitoimitus kiittää Kallea haastattelusta, sekä onnittelee vielä kerran hienosta ja merkittävästä saavutuksesta.