FC Kemin C-15 pojat jatkavat Kai Palhman piirien väliseen jatkokarsintaan

24.3.2013

FC Kemin C-15 pojat jatkavat Kai Palhman piirien väliseen jatkokarsintaan

 

 

24.3.2013

FC Kemi C15 - joukkueen Kai Pahlman -karsinta alkoi tappiolla Tammikuussa OLS:n viedessä voiton 2-0. Hieman myöhemmin karsinnat jatkuivat 6-3 voitolla Tervareista-99. Peli oli aika eksootinen kokemus kun se pelattiin helmikuun lopussa ulkona Heinäpään tekonurmella. Lähes kuukautta myöhemmin viimeinen ja ratkaiseva peli pelattiin  Haupaa vastaan ja siitä 5-1 voitto takasi jatkokarsinta paikan. Ottelu HauPan kanssa pelattiin jalkapallolegenda Kai Pahlmanin muistoa kunnioittaen surunauhat kädessä.

 

Pari viikkoa aikaisemmin OLS sai luvan järjestää Kai Pahlman lopputurnauksen Ouluun 25.-28.7.2013 ja kisaisäntänä lunasti suoraan itselleen  paikan heinäkuun lopputurnaukseen.  Kun tieto saavutti seuramme joukkueenjohdon korvat niin alettiin pohtia C-15 piirisarjan kohtaloa. Osalle tai lähes kaikille pojille olisi tullut kolmen eri sarjan pelejä pelattavaksi, joten totesimme sen olevan aivan liikaa, joten päätimme luottaa poikiin Kai Palhman -karsinnan suhteen ja peruimme C-15 piirisarjapaikan. 

 

Vastaan seuraavaksi asettuu FF Jaro, VPS-j, SJK-juniorit, GBK/KPS yj. ja Tervarit-98 joten haastetta kyllä peleistä löytyy.