P04-05: KemiCup 13.-14.7.2013

14.7.2013

Kemi cup 13. – 14.7.2013 Fc Kemi 04-05

 

Lauantai 13.7.

Fc Kemi – Kempa vihreä                     0 – 9

Keps Argentiina – Fc Kemi                 5 – 0

Tp-47 punainen – Fc Kemi                 11 – 0

Fc Kemi – Keps                                     0 - 8

 

Sunnuntai 14,7,

Fc Kemi – Kempa valkoinen              0 – 8

Tp-47 – Fc Kemi                                    6 – 0
 

Kaksipäiväinen urakka on takanapäin. Pelejä tuli pojille kiitettävästi kuusi kappaletta. Vaikka kuparinen jäi meiltä rikkomatta, niin silti opittiin paljon. Pojille oli ensimmäinen kerta kun pelattiin 7v7 peliryhmityksellä normaalin 5v5 sijasta. Pelikenttä muuttui huomattavasti suuremmaksi, myös maali tuli suuremmaksi. Muutokset olivat sen verran isoja, että tulevaisuudessa tiedämme poikien kanssa, mitä osa-alueita tullaan painottamaan harjoituksissa.

Vaikka meidän maaliin tehtiin ”muutamia” maaleja, niin kuitenkin tuomarit palkitsivat viidessä pelissä maalivahdit vihreällä kortilla (fair play). Maalivahtimme Tomi, Vili ja Aatu pelasivat kukin kaksi peliä. Kapteenimme Miska palkittiin yhdessä pelissä vihreällä kortilla.

Haluan vielä kiittää meidän junioreita kahdesta pitkästä, mutta myös niin mahtavista päivistä. Kiitokset myös pelaajien vanhemmille, jotka jaksoivat kiitettävästi tuoda pelaajat kentälle ajoissa pelaamaan.

Vietetään nyt viikon loma jalkapallosta ja jatketaan sitten taas harjoitusten merkeissä. Parin viikon päästä on jo uusi turnaus ja uudet haasteet.

 

Mukana olivat Miska, Tomi, Lauri, Santeri, Vili, Timo, Joel, Ilmari, Aatu, Niklas, Jooa, Olli sekä Matias.

 

Turnausterveisin

Jari