P04-05: Tornio-Haparanda Cup 27.7.2013

27.7.2013

Tornio – Haaparanta cup 27.7.2013

 

Osallistuimme poikien kanssa P04 sarjaan. Sarja oli jaettu viiteen lohkoon ja lohkoissa pelasi 4 – 3 joukkuetta. Yhteensä joukkueita oli 17 joukkuetta. Meidät oli arvottu lohkoon, jossa pelasivat FC Kemi, LaFK Pantterit Musta ja Kempa valkoinen. Alkusarjan jälkeen pelattiin kaksi sijoitusottelua muiden lohkojen samoin sijoittuneiden kesken.

 

Ottelutulokset:

FC Kemi      -                     LaFK Pantteri Musta       0 – 15

Kempa valk. -                   FC Kemi                            3 – 1

FC Kemi      -                     TP-47 sininen                  3 – 8

TP-47 valk. -                     FC Kemi                            12 – 1

Ensimmäisessä pelissä saatiin vastaan vastustaja, joita vastaan ei ole pelattu koko kesänä. Poikien otteissa näkyi heti alussa ensimmäisen pelin tuomaa jännitystä ja oltiin koko pelin ajan vähän kipsissä. LaFKin pojat pelasivat hienoa jalkapalloa ja antoivat meille oivat oppitunnin syöttöpelin tärkeydestä. Vihreä kortin arvoisesti palkittiin meidän Aatu.

Toinen peli oli jo pojilta upeaa taistelua, vaikka hävittiinkin. Tässä pelissä saatiin rikottua kuparinen ja johdettiin peliä alussa. Pojat jaksoivat taistella jokaisesta pallosta loppuun asti. Meidän maalin teki Matias hienolla potkulla. Vihreän kortin sai meidän hyvin maalissa pelannut Tomi.

Kolmannessa pelissä saatiin sitten jo tehtyä kolme maalia, joka on pitkästä aikaa hyvä saldo, vaikkakin meidän maaliin tehtiin muutama maali enemmän. Maalintekijöinä kunnostautui Aatu kahdella osumalla ja Miska teki yhden. Vihreä kortin sai Nuutti.

Neljäs peli oli jo sitten viimeinen peli turnauksessa. Pojat jaksoivat antaa kuitenkin vielä viimeiset voimanrippeet, että saatiin peli pelattua kunnialla loppuun saakka. Meidän ainokaisen maalin teki Teemu, joka oltiin saatu vahvistamaan meidän joukkuetta. Vihreä kortti annettiin Miskalle.

 

Joukkueessa pelasivat: Lauri, Matias, Nasim, Jooa, Santeri, Aatu, Vili, Miska, Tomi, Nuutti, Timo, Joel ja Niklas. Vahvistuksina vierailivat Julius ja Teemu.

 

Kiitos vielä pelaajille ja vanhemmille, että jaksoitte aktiivisesti olla mukana pelien aikana. Pelikentän lämpötila nousi jo ihan yli hellelukemien, mutta onneksi on keksitty vesipullot ja se, että niillä voi kastella itseä ja vähän kaveriakin.

 

Turnausterveisin,

Valmentajat Jari ja Simon