P04 & P05 ML Nappulaliigaa 8.8.2013

8.8.2013

P04 & P05 ML Nappulaliigaa 8.8.2013

 

Nappulaliigaa Karihaarassa torstaina 8. elokuuta 2013


Tuloksia:

  • FC Kemi P04-05 1 – 2 KePS Argentiina P04
  • Kempa valkoinen P04 4 – 0 FC Kemi P04-05

Torstaina 8. elokuuta oli meidän joukkueen eli FC Kemi P04-05 vuoro järjestää Meri-Lapin Nappulaliigaa. Järjestimme Nappulaliigan yhdessä Veitsiluodon Kisaveikkojen kanssa (P05). Pelejä oli iltapäivän aikana yhdeksän.

Ensimmäinen peli oli sitä mitä on poikien kanssa koko kesä harjoiteltu. Peli oli tiukka ja pojat taistelivat jokaisesta pallosta reilusti, periksi antamatta. Aatu pääsi tekemään meidän ensimmäisen maalimme ja johdimme vähän aikaa peliä. Vielä kun saamme lisää pallovarmuutta ja karsittua henkilökohtaiset virheet minimiin, niin tulosta alkaa syntyä. Vaikka takkiin tuli sen yhden maalin erolla, niin tällaiset pelit kehittävät molempien joukkueiden pelaajia kaikesta eniten.

Keminmaata vastaan pelattiin heti seuraava peli pienen tauon jälkeen. Edellisen pelin antoisa taistelutahto taisi väsyttää hieman meidän poikia sen verran, ettei ihan jaksettu antaa kaikkea tähän peliin.

Haluan kiittää kaikkia, jotka osallistuivat tämän Nappulaliigatapahtuman onnistumiseksi. Kanttiini toimi hienosti ja tuomarit olivat asiallisia. Jaksoivat opastaa ja neuvoa meidän pelaajia. Kiitos vielä ”Pekka Poudalle” hienosta aurinkoisesta säästä minkä oli meille tilannut.

Pelissä oli mukana: Vili, Aatu, Miska, Lauri, Joel, Ilmari, Santeri, Jooa, Niklas, Nasim, Tomi ja Matias.

Valmentajat Jari ja Simon