FC Kemi B2 1 - 1 OuJK

14.8.2013

FC Kemi B2 1 - 1 OuJK

Lopputulos: 1 - 1
Puoliaika: 1 - 0
 

Tuuli vie ja tuuli tuo... Tällä kertaa mentiin vain toisinpäin kun B2 joukkueen hyvältä vaikuttanut 1-0 johto suli ottelun 68 minuutilla tulleeseen tasoitusmaaliin. Syyskauden mallikkaasti aloittanut B2 joukkue jatkoi tänään tutuksi tullutta kaavaa: Luu kurkkuun kevät kierrosta vaivanneisiin pelin ailahtelevaisuuksiin! Ottelun avauksessa oli tänään edellisessä OLS pelissä onnistuneet pelaajat. Koko ensimmäisen puoliajan pystyttiin pitämään vahvaksi tiedetty OuJK pois maalinteko paikoilta ja luoden itse tukun hyviä maalipaikkoja joista viimein 37 tuli palkinto. Hyvän pelin pelanneen Aleksin leikkaus vasemmalta sisälle ja laukauksen torjuu vastustajan kenttäpelaaja kädellään tuomiona rangaistuspotku. Legendaarisen huudahduksen jälkeen kuka tahansa, paitsi ei Kupe, voitte arvata että juuri Kupe oli ensimmäisenä pallo kädessään kohti 11 metriä, mutta kaikkien yllätykseksi Kupe sijoitti pallon varmasti oikeaan kulmaan ;) ja tauolle siirryttiin 1-0 johtoasemissa.

 

Tauolla ei lähdetty taktiikkaa mitenkään muuttamaan vaan pyrittiin saada kontrolloitua vastustajan ristipallot ottamalla tarpeeksi ennakkoa silloinko oltiin pallottomana joukkueena. Pallollisena joukkueena taas pyrittii jatkamaan jos mahdollista, saada nopea hyökkäys vastustajan selustaan ja jos vastustaja sai pakan kiinni, niin kontroillutu hyökkäys. Pelikellon näyttäessä 55 nähtiinki mahtava tilanne jossa Eetu vapautti todella hienolla syötöllä pakin ja topparin välistä Jesse ärrän puikkelehtiessa pallon kanssa boksin sisälle vedon kohdistuessa päin vastustajan maalivahtia. Tämän jälkeen oikeastaan alettiin menettämään pelistä hallintaa keskikenttämiehien väsyessä oltiin koko ajan myöhässä niin ykkös kuin kakkospalloissakin. Maalivahtina luutinut Henkka venyikin muutaman kerran hyviin torjuntoihin ja yhteen todella hyvään vastaantuloon jossa vei vastustajan hyökkääjältä pallon jalasta. 68 minuutilla vastustajan kulmassa vartiointimme petti pahasti ja 16-alueen takareunalle oli jätetty parikin miestä vapaaksi joista toinen sai pallon ja pääsi laukomaan vapaasti ohi hienon pelin pelanneen montsin.. Tämän jälkeen saatiin vielä parikin kertaa luotua todella hyviä maalipaikkoja näissä kuitenkaan onnistumatta ja taisipa vastujallakin olla 1 ylärima lopussa. Hienon ja mahtavan taistelun jälkeen tasapeli maistui katkeralta MUTTA ottaen huomioon vastustajan fyysisyyden ja joukkueen ikärakenteen oli tämä hyvä opettavainen matsi!

 

Jokaiselta jätkältä hyvä esitys kentältä, tästä jatketaan otteluja 27.8 kun menemme Ouluun OPSin vieraaksi! Sitä ennen tiukkaa treeniä :)
 

- Henkka