P02-03: Voittoisa päätös piirisarjakaudelle 2013

8.9.2013

Kauden päätösturnaus Rovaniemellä 8.9.2013
 

Turnausaamu lähti käyntiin tutulla kaavalla; porukka aamulla  reippaana toimitalolle ja sieltä VKV:n pikkubussilla ja Mikan tilaihmeellä kohti Roita. Eka pelissä oli vastassa Ols Hollanti. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, molemmilla joukkueilla oli hienoja tilanteita. Puolustus pelasi Santun johdolla kauden parhaimman ottelun - joka tilanne pelattiin loppuun asti ja kaksinkamppailut voitettiin. Anton syötti Teemulle laitaan ja Teemu kuljetti palloa ja syötti keskelle Jalmarille ja Jallu laittoi pallon reppuun ja peli 1-0. Seuraavasta hyökkäyksestä vastustaja tasoitti 1-1. 2-1 voittomaali tuli Samulin (mv) hienosta avauksesta Antonille, joka pääsi yksin läpi ja laittoi pallon reppuun. Loppupeli oli tasaista vääntöä molempiin suuntiin, mutta lisämaaleja ei tullut.

 

Toinen peli Kemijärvenpalloa vastaan alkoi meidän painostuksella mutta vastustaja pääsi vastahyökkäyksestä yksin läpi ja pallo maaliin 0-1. Hirveä painostus alkoi ja Eemeli antoi kanuunan puhua... Tolppaan. Antonin kaksi laukasta, myös tolppaan. Vastahyökkäyksiä tuli, mutta meidän puolustus piti. Roope voitti jokaisen kaksinkamppailun ja Eemelin kauden paras peli tuki meidän puolustuksen runkoa; Jullea, Santtua, Jallua ja Anttonia. Teemu pelasi loistavan pelin ja loi useita vaarallisia tilanteita. Tuomas myös paransi otteitaan ja maalikin oli lähellä, volleista ylärimaan. Anttoni jatkoi hienoja esityksiä ja tasoitti 1-1.Toinen puoliaika oli meidän hallintaa ja Julle vei kulmapotkusta meidät 2-1 johtoon. Anttoni latasi taululle 3-1. Vastustaja teki vielä viimeisellä sekunnilla vaparista maalin ja peli päättyi meidän 3 - 2 voittoon. Pelaajat suihkuun ja Tervakuksan kautta kotiin.

 

 

Piirisarjassa oli yhteensä 15 peliä kesän aikana joista 9 voittoa ja 6 tappiota. Monta turnausmatkaa takana ja joka kerta saimme lainata VKV:n pikkubussia, iso kiitos siitä!!!! Oli hienoa huomata miten huimasti pojat kehittyivät kauden aikana, tästä iso kiitos Jannelle, Nakille, pelaajille ja lasten vanhemmille... Teidän ansiosta tämä on mahdollista.