Edustus päätti kauden maalijuhlaan

30.9.2013

Edustus päätti kauden maalijuhlaan

 

Kauden viimeinen ottelu käytiin jo hieman pehmentyneellä Sauvosaaren etukentällä. Lähtökohdat peliin eivät olleet vierasjoukkue Kontiolle otolliset, sillä se lähti otteluun vajaamiehisenä miespulan yllätettyä joukkueen. Kun vielä yksi pelaaja loukkaantui ensimmäisen jakson lopuksi, ei ollut ihme, että ottelusta muodostui FC Kemin maalintekoharjoitukset. Jo 35 sekunnin pelin jälkeen nähtiin varmaan ottelun hienoin maali, kun ensimmäistä kertaa edustuksen kokoonpanossa ollut b-juniori Juuso Lippo keskitti oikealta kierteisen pallon, jonka toiselta laidalta sisään leikannut Teemu Lantto jatkoi ensimmäisellä kosketuksella suoraan ilmasta maaliin. Toista maalia saatiinkin odottaa 20. minuutille asti, jolloin Sami Huhtiniemi laukoi FC:n 2-0 johtoon. Siitä alkoikin varsinainen maali-ilottelu, joka päättyi 8-0 puoliaikalukemiin. Tauolla FC Kemi vaihtoi 6 pelaajaa ja tyytyi toisella jaksolla vain neljään maaliin. Peli päättyi 12-0 (8-0). Maalintekijöinä kunnostautuivat Teemu Lantto 3, Ville Juvonen 3, Sami Huhtiniemi 2, Jani Kähkönen 2, Mikko Lapa-aho 1 ja Tuomo Salmela 1.

Kokoonpano: Aleksi Tammela, Henri Kupari, Olli Alakärppä, Samuli Lätti, Juuso Lippo, Mikko Lapa-aho, Iiro Vanha, Jani Kähkönen, Teemu Lantto, Sami Huhtiniemi, Tuomo Salmela. Vaihdossa: Ville Valli, Joni Berg, Eetu Pääkkölä, Ville Juvonen, Tuomas Isteri, Paavo Jokinen, Aleksi Peltoperä.

Valmentajan näkökulmasta:

Tästä pelistä ei isompaa kommentoitavaa liene, kun vain muistaa, ettei maaliteko treeneissäkään ylivoimatilanteissa niin helppoa ole. Siihen nähden 12 tehtyä oli ihan ok. Kausi on paketissa ja on varmaan pienen yhteenvedon paikka, mutta se tapahtunee, kun pieni hetki kasataan ajatuksia.