P04-05: Vuosi 2013

8.1.2014

Voisi kai sanoa, että vuosi on kääntynyt nyt ehtoopuolelle tätä kirjoitettaessa. Vuosi sitten kaikki oli vielä ihan uutta meille valmentajille sekä pelaajille. Vuosi sitten syksyllä aloitettu yhteinen tie pelaajien kanssa tähän päivään on antanut meille monta ilon ja surun kokemuksia. Täytyy kyllä todeta onneksi, että ilon hetkiä on ollut enemmän kuin surun hetkiä.

Osallistuimme vuosi sitten 2012 joulupukkiturnaukseen, joka oli lähtölaukaus tähän valmennushommaan. Vuosi 2013 päättyy yhtä hienosti kuin se alkoikin eli joulupukkiturnaukseen, jossa pojat venyivät ihan finaalipeleihin saakka. Vuoteen mahtuu monet harjoitukset, monet pelit ja monet matkat harjoituksiin ja peleihin. On tehty vuoden aikana monta maalia, mutta myös on päästetty monta maalia. Vuoteen mahtuu monta tapahtumaa, että ihan tätä kirjoitettaessa hirvittää ajatuskin isoista määristä mihin pelaajat, vanhemmat ja valmentajat sitoutuvat. Onkin aina helpompi miettiä näitä määriä jälkikäteen.

Kesän kausi aloitettiin omin voimin muutaman pojan kanssa. Onneksi saimme yhdistettyä voimamme Veitsiluodon Kisaveikkojen junioreiden kanssa. Katsottiin, että olisi parempi yhdistää vähäiset voimavaramme yhdeksi isoksi voimavaraksi. Poikien mukana saatiin myös vahvistettua meidän valmennustiimiä Jukkiksella.

Kesän aikana osallistuimme neljään turnaukseen sekä otimme osaa Merilapin Nappulaliigaan. Turnauksia pelattiin kesän aikana Kemissä, Torniossa ja Haukiputaalla Virpiniemessä. Merilapin nappulaliigaa pelattiin kesän aikana Torniossa, Keminmaassa ja Kemissä.

Pelit turnauksissa ja nappulaliigassa menivät suurelta osin ”mollivoittoisesti”, mutta voitoistakin ollaan saatu nauttia. Nappulaliigassa saatiin makea voitto Keminmaassa paikallisvastustajasta ja mieleenpainuvin tulos saatiin kovan taistelun jälkeen Virpiniemen turnauksessa. Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Haupa piti meitä pelkkänä vastaantulijana, mutta kovan taistelun jälkeen tulostaululla oli pyöreät 0-0. Myös kauden päättänyt joulupukkiturnauksen hieno pääsy finaalipeleihin oli meidän pojilta hieno saavutus, josta on hyvä jatkaa eteenpäin.

Päättäjäiset on pidetty ja palkinnot on jaettu. Haluan vielä kiittää kaikkia mukana olleita pelaajia: Nasim, Matias, Vili, Nuutti, Timo, Aatu, Lauri, Joel, Santeri, Ilmari, Miska, Tomi, Jimmy, Kristian, Niklas, Olli ja Jooa. Valmennustiimissä olleita: Mari, Eetu, Markku, Jukkis, Saimon ja Jari. Joukkue kiittää myös Mäki-Jokelan Henkkaa hyvistä vinkeistä ja harjoituksista sekä Annea henkisestä tuesta ja neuvoista.

 

Kemissä 1.1.2014

Jari

Valmentaja

 

Hyvää uutta vuotta 2014 ja jalkapallovuotta 2014