FC Kemin naisilla historiallinen päivä

12.6.2014

FC Kemin naisilla historiallinen päivä


FC Kemin naiset pelasivat ensimmäisen sarjakierroksen viimeisen ottelun torstaina vieraissa Oulussa. Ilma oli melko tunkkainen, mutta ilman sadepisaroita selvittiin. Vastassa oli kova sarjakakkonen FC Uleåborg, joten pelistä tiedettiin tulevan tiukka. FC ei ollut menettänyt pistettäkään kuudesta pelatusta ottelusta ennen tätä päivää, mutta niin se vain tämäkin päivä tuli. Kotijoukkue FC Uleåborg pyöritti Kemiä peräti 4-0, joten turpaan tuli että tucca lähti.

FC Kemi oli pelissä puolustavampi osapuoli ja muutamiin maalipaikkoihinkin onnistuttiin pääsemään, mutta ilman lopullista niittiä. Lähimpänä maalia oli Tervolan oma Ronaldinho Arja Oja, joka pääsi hyvästä kulmakeskityksestä puskemaan, mutta vain muutamia senttejä yli maalin. Myös kauden ensimmäistä keltaista korttia vilautettiin kemiläisille, ja siitä vastasi pienen pienellä tönäisyllä Maria "kurko" Kuronen.

Tappiosta huolimatta FC:n naiset jatkavat sarjakärjessä, ja jäävät siis tauolle kärkipaikalta! Kemiläiset pääsevät rauhassa keskittymään MM-kisoihin, mistä on ehkä hyvä ottaa jos jonkunnäköistä oppia! FC Kemin sarja jatkuu parin viikon päästä olevalla saunaillalla!

Tänään mukana kokoonpanossa olivat: Nea, Petu, Salla, Roosa, Noora, 
Nelli, Jassu, Martta, Milla, Sanna, Arja, Elina, Kurko, Emppu, Vipe ja Anna.